Пореден акт на хулиганство се разигра в ранното утро на

...
Пореден акт на хулиганство се разигра в ранното утро на
Коментари Харесай

Вандали извършиха голяма глупост в Бургас, без да знаят, че има камери ВИДЕО

Пореден акт на безчинство се разигра в ранното утро на 18 януари в Бургас. Този път обект на вандализъм стана камера, инсталирана до оградата на спортната площадка на ОУ "Елин Пелин " в ж.к. "Меден рудник ", чиято цел е да записва точно сходен жанр прояви, написа "Флагман ".

От последния запис на откраднатата камера ясно се вижда, че незнайно все още лице блуждае нервно в 06.38 часа към стълба, на който е закачено устройството и малко по-късно се покатерва на него и я изтръгва. Деянието му коства не повече от 1-2 минути. През това време друго незнайно лице, съпроводено от куче, го чака изпод и наподобява му дава "съвети ".

Камерата е една от новите 67 устройства, доставени и инсталирани предходната година на основните пътни артерии, входно-изходни пунктове и към образователни заведения в к-с "Меден рудник " и е част от цялостната политика на Община Бургас за слагане на видеонаблюдение в комплексите и кварталите на града.

Сигналът мигновено е подаден от Центъра за видеонаблюдение на трафика към полицията за определяне на причинителите.

Последният случай на посягане беше преди по-малко от месец и е обвързван със задигането на устройство за образование на деца, вид "пингвин " от ледената пързалка в града.

Община Бургас за следващ път припомня, че всичко се записва и следи от контролните органи и е въпрос на време причинителите на тези грозни прояви да бъдат разкрити.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР