Поражението с 1:2 от Северна Македония, което допусна Германия в

...
Поражението с 1:2 от Северна Македония, което допусна Германия в
Коментари Харесай

Медиите в Германия за поражението от Северна Македония: Унижение!

Поражението с 1:2 от Северна Македония, което позволи Германия в сряда вечер в Дуисбург в международните квалификации, бе посрещнато на нож от медиите в Бундесрепубликата и те засипаха с рецензии старши треньора Йоахим Льов и играчите от националния тим. Шокиращата загуба от дребната балканска страна, която не може да се похвали с никакви футболни обичаи, порази спортната общност в Германия единствено два месеца и половина преди началото на европейското състезание.

" Всичко свърши за Йоги”, написа най-четеният вестник в Германия " Билд " след снощния мач и прикани за оставката на националния селекционер. Специализираното издание " Кикер " също не спести рецензии и дефинира провалянето като същинско оскърбление. " Напълно разочаровани сме от представянето и от резултата ", сподели Льов след срещата и призна, че тимът му е изглеждал изтощен, без никаква сила и е позволил ужасно доста неточности в офанзива.

Льов към този момент разгласи, че ще напусне поста на селекционер, който заема към този момент 15 години, след края на европейските финали, на които Мюнхен е съдомакин, само че идните мачове с колоси като международния първенец Франция и европейския Португалия не дават мотиви за необикновен оптимизъм у немските почитатели. В медиите още веднъж се чуха гласове за връщането в тима на ветераните Матс Хумелс и Томас Мюлер, които би трябвало да запълнят явните дупки в отбрана и офанзива. " Не мога да отговоря на този въпрос (за връщането на Хумелс и Мюлер - б.р.) въз основата на един мач ", съобщи Льов.

За Германия провалянето от Северна Македония е едвам третото в международни квалификации от 1934 година насам. Македонците обаче по никакъв метод не могат да се съпоставят с другите две страни, печелили на немска земя - Португалия през 1985 година и Англия през 2001 година, защото едвам тази година ще създадат дебюта си на огромен футболен конгрес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР