Поражението на Борусия Дортмунд с 0:1 като домакин от Байерн

...
Поражението на Борусия Дортмунд с 0:1 като домакин от Байерн
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд пред раздяла с Люсиен Фавр

Поражението на Борусия Дортмунд с 0:1 като хазаин от Байерн Мюнхен нощес разклати стола на старши треньора на дортмундци Люсиен Фавр. Двубоят на " Сигнал Идуна Парк " бе основен за купата, само че загубата отдалечи " жълто-черните " на 7 точки от водача Байерн шест кръга преди края на Бундеслигата.
 Байерн към този момент вижда осмата поредна купа (видео) Запитан след мача от кореспонденти дали загубата не потвърждава, че Фавр няма мантилитет на победител, треньорът отговори: " Хората приказват това от месеци. Не чета вестници, само че знам защо става въпрос. Ще приказвам повече след няколко седмици ".

Германските медии спекулират, че това изявление значи, че швейцарецът ще подаде оставка след края на сезона. " Билд " написа, че управлението на Дортмунд към този момент договаря с някогашния треньор на Байерн - Нико Ковач, да застане отпред на отбора от новия сезон.

Говорителят на Дортмунд опроверга спекулациите по адрес на Фавр, само че коментаторът на " Скай спортс " и легенда на немски народен тим Лотар Матеус няма подозрение, че ще бъде осъществена треньорска рокада в тима.
 " След изявлението на Фавр първата ми мисъл беше: Фавр напуща, Нико Ковач идва. Дортмунд евентуално ще се оглежда за нов треньор през лятото ", сподели Матеус.

62-годишният Фавр бе назначен отпред на Дортмунд през 2018 година с тригодишен контракт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР