Поради предизборната ситуация политическата класа не е на висотата на

...
Поради предизборната ситуация политическата класа не е на висотата на
Коментари Харесай

Ивайло Нойзи Цветков: До месец ще можем да говорим за национален провал

Поради предизборната обстановка политическата класа не е на висотата на това, което времето изисква сега. Ако продължава по този начин, до месец ще можем да приказваме за народен неуспех.

Това съобщи в предаването " Тази заран " културният антрополог Ивайло Цветков.

" Промяната, каквато и да е тя, каквото и да се разбираше под нея, към този момент записа две загуби, което има огромна заплаха да се случи още веднъж. Затова приказвам за народен неуспех, тъй като държавно управление няма да има най-малко до декември, а до тогава в здравен смисъл могат да се случат доста неприятни неща. Има взаимни отстъпки, които не трябва да се вършат, само че сега сме в заплаха от народен неуспех, тъй че би трябвало да има някакво единодушие, че би трябвало да се създадат избрани отстъпки, с цел да може да се излезе по някакъв метод от рецесията, която занапред следва ", добави още той.

Според Цветков сега политиците у нас се опасяват да заемат безапелационна позиция, с цел да не изгубят поддръжката на част от своите гласоподаватели.

" Обществото се раздели на " про " и " анти " имунизацията и никой от " политическата класа " няма куража да индуцира информационна акция, с цел да не изгуби някой антиваксърски глас ", изясни антропологът.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР