Поради официалната забрана за провеждане на масови прояви на закрито

...
Поради официалната забрана за провеждане на масови прояви на закрито
Коментари Харесай

НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 4 с нова дата - 14 май

Поради формалната възбрана за осъществяване на всеобщи прояви на закрито събитието “НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 4 ”, което бе планувано за тази сряда, 11 март се ПРЕМЕСТВА на Народоосвободителна въстаническа армия ДАТА - 14 МАЙ 2020 година Фолклорното събитие с присъединяване на трите наши най-големи и представителни сформира – отбор “Филип Кутев ”, “Тракия ” и “Пирин ”, ще се състои в зала 1 на НДК от 19:30 ч. на 14 МАЙ. Закупените до този миг БИЛЕТИ ще важат без презаверка за новата дата 14 МАЙ.
Също по този начин, заради огромния интерес, уредниците афишират и втора дата на същото събитие – 15 май, отново в зала 1 на НДК от 19.30 ч.
Последни бройки билети за 14 май и билети за 15 май се пускат в продажба през днешния ден (вторник) в системата на Ticketportal.bg.
В НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 4 - ансамблите “Филип Кутев ”, “Тракия ” и “Пирин ”, се готвят да изпълнят едни от най-новите си творби за първи път пред софийска аудитория! Части от новите им стратегии ще се редуват с типичен творби от репертоара на всеки от ансамблите, които са същински шедьоври в българското танцово и музикално изкуство.
Освен в системата на Ticketportal.bg, билети можете да намерите още в Билетен център в НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец ”, книжарници Booktrading и бензиностанции ОМВ.
Присъединете се към събитието във фейсбук ТУК.
Билети можете да вземете от ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР