Поради катастрофирал товарен камион, временно е ограничено движението в изпреварващата

...
Поради катастрофирал товарен камион, временно е ограничено движението в изпреварващата
Коментари Харесай

Снежна Блокада Скова България!

Поради аварирал товарен камион, краткотрайно е лимитирано придвижването в изпреварващата лента при км 221 на Автомагистрала " Тракия " и то се реализира в дейната лента.

Временно се лимитира придвижването по път I-1 Видин - Монтана по околовръстния път на гр. Монтана при км 10+590 заради изтеглянето на аварирал товарен камион. Водачите изчакват на място.

Агенция " Пътна инфраструктура " и Пътна полиция молиха водачите, на които през днешния ден не им се постанова незабавно пътешестване в Северозападна България да се въздържат от пътешестване.

Водачите на тежкотоварни транспортни средства и на леки коли би трябвало да потеглят на път единствено с подобаващи гуми, да карат със съобразена скорост и нараснало внимание, спазвайки отдалеченост и напътствията на контролните органи. Блокирането на придвижването от коли, които не са готови за зимни условия, затруднява работата на снегопочистващата техника и попречва пътуването на всички останали водачи, предизвестиха от АПИ.

При нужда ще се стопира придвижването за осъществяване на снегопочистване и превантивна обработка на пътните сектори, с цел да се избегне възникването на пътни произшествия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР