Поради извънредна ситуация снощи във ВИП Брадър всички номинирани останаха

...
Поради извънредна ситуация снощи във ВИП Брадър всички номинирани останаха
Коментари Харесай

Извънредна ситуация във ВИП Брадър, един участник си отива завинаги!

Поради изключителна обстановка нощес във " ВИП Брадър " всички номинирани останаха в Къщата. По време на живото предаване Ванко показа, че не се усеща добре и че желае да напусне по здравословни аргументи. Така номинираните бяха избавени, а парите от sms-ите ще бъдат дарени. Номинираният с максимален позитивен избор получи шанса да употребява щита на " Ес Ди Ай “. Той имаше правото да отбрани себе си от идващите номинации или да избере различен Съквартирант. Това беше Кулагин, който реши да избави Ричард, тъй като счита, че той желае да остане по-дълго в шоуто.

Номинираните за изпъждане влезнаха в борба на познания в следващата порция " Краезнание “. Освен, че трябваше да покажат своите познания, Съквартирантите се бореха и за пари към изтънелия бюджет в Къщата. Веселин се оправи най-добре, като съумя да отговори вярно на 4 въпроса. Втори се класираха Ева и Ричард, които дадоха отговор вярно на по три въпроса. Единствено Кулагин не съумя да отговори вярно на нито един въпрос. С триумфа си Веселин добави 30 лв. към бюджета на Къщата за идната седмица, който преди " Краезнание “ беше 66 лв..

Номинираните съквартиранти се изправиха лице в лице пред останалите и трябваше онлайн да дават отговор на техните въпроси в " Пощата на номинираните “. Кулагин беше предизвикан от Лора, че през множеството време в Къщата лъже, само че гримьорът сподели, че това не е правилно. " Казвам намерено на хората какво мисля за тях “, Според Константин Кулагин е травмиран от детството си, само че и с тази теза гримьорът не беше склонен. " Пощенската кутия на Ева “ отвори тематиката за Фамилия Тоника. Наложи се Ваня да изясни нейната позиция за напускането на групата.

Оказа се, че Ева не е наясно с доста от историите на Ваня, а синът на Ева показа по време на VIP Brother Live, че двете не са си говорили от 18 години, а са си комуникирали посредством медиатори, които съгласно него не са били доброжелателни. Диона показа, че е от ромски генезис и не се срами от това, както и сподели, че не е другарка с Кулагин. Веселин призна, че Мариана Попова е по-известна от него. Ричард удостовери пред всички, че има проект и го следва и, че до няколко години ще е милионер, а Наско сподели, че е състезател, а не е фен в Къщата, както счита Ева. Извънредна обстановка – в Къщата е имало физическа битка сред Веселин и Кулагин. Какво решение ще вземе Биг Брадър и какво се случва с Ванко, ще разберем тази вечер.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР