Поръчките за производствената версия на Honda Urban EV Concept започват

...
Поръчките за производствената версия на Honda Urban EV Concept започват
Коментари Харесай

Сериен Honda Urban EV Concept от 2019 година

Поръчките за индустриалната версия на Honda Urban EV Concept стартират от началото на 2019, стана ясно по време на конференцията ни на Автомобилен салон Женева 2018.

Новият модел ще бъде първият всеобщ електрически сериен модел с акумулатори, който Honda ще предлага на европейските пазари. Новината бе оповестена от Филип Рос, основен вицепрезидент на Honda Motor Europe: "Производството на серийната версия на този извънредно добре признат от необятната аудитория модел ще стартира в разгара на 2019 година и заради позитивните мнения за него, той ще може да бъде поръчван още при започване на същата година ".



Снимка: Getty Images

Прототипът Urban EV Concept показва по какъв начин ще наподобява първият всеобщ електрически модел, който Honda ще пусне на европейските пазари. Студията се отличава със обикновен и добре премислен дизайн, тънки А-колони и необятно челно стъкло, което обгръща цялата предница на пътническата кабина.

Четирима пасажери могат да се настанят изцяло удобно на двете надлъжни седалки, направени от разнообразни материали, с цел да се сътвори приятна конюнктура като в първокласен салон. Предният ред е облицован с фабрична тапицерия в натурален сив цвят и е украсен с дървени акценти. По цялото табло се простира екран, който обгръща и вратите. Дисплеят начело демонстрира информацията за автомобила, до момента в който тези на вратите действат като странични огледала и предават картината от дигителната камера.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР