Поръчките за новия Apple Watch Series 4 започнаха миналия петък

...
Поръчките за новия Apple Watch Series 4 започнаха миналия петък
Коментари Харесай

Истината за Apple Watch Series 4

Поръчките за новия Apple Watch Series 4 започнаха предишния петък и би трябвало първите притежатели на новия часовник към този момент да са надзърнали какво има в кутията.

 iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr и Apple Watch 4 - всичко за тях
Всичко за iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr и Apple Watch 4

Какво ново ни предлага Apple с тазгодишните си модели

За мнозина Apple Watch 4 бе най-впечатляващата джаджа, която компанията показа на 12 септември, само че наподобява, че не всичко е цветя и рози.

До последно Apple са очаквали разрешението на съответните комисии и държавни органи в Съединени американски щати за това часовникът въобще да поддържа ЕКГ функционалността, която е и най-атрактивната му характерност.

 Снимка 378022

Не е напълно ясно каква е обстановката все още, тъй като ЕКГ опцията продължава да е предопределена за потребление единствено на територията на Съединени американски щати.

Тук идват и десетките отрицателни отзиви от медици, които се съмняват в качествата на часовника да създаде съответна и точна електрокардиограма.

Apple може и да се хвали с това, че ЕКГ-то работи с безспорна акуратност в 90% от случаите, само че, в случай че създадем дребни калкулации, това в действителност е много ниска успеваемост в подтекста на опазване на здравето и диагностициране.

 Снимка 377990

Изчислено е, че функционалността ще е налична на китките на към 1 милион души, а 90% от това се равняват на 900 000 консуматори, които може би ще имат шанса да получат акуратна електрокардиограма.

Това значи, че към 100 000 души са в риск от това да получат неверна или несъществуваща диагноза. Не е нужно да обсъждаме какви са рисковете от това, само че си представяме, че нито са малко, нито са безобидни.

 Apple завладява пазара на часовници
Apple завладява пазара на часовници

Смарт часовниците са бъдещето

Подобни неточности биха коствали на страната и на потребителите на Apple големи средства за осъществяване на медицински проучвания за диагнози, които де факто не съществуват.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР