Поръчаните онлайн продукти са 185 000Всеки втори българин е изхарчил

...
Поръчаните онлайн продукти са 185 000Всеки втори българин е изхарчил
Коментари Харесай

Българинът харчил по 400 лв. на Черния петък, пазарували сме повече от германците

Поръчаните онлайн артикули са 185 000
Всеки втори българин е изхарчил приблизително по 410 лв. по време на Черния петък. Само за ден приблизително българите са похарчили 250 милиона лв..

Българските търсачи на отстъпки харчат по-малко от американците или канадците (515 USD и 488 USD съответно), само че повече от германците (239 USD) и руснаците (136 USD), сочи black-friday.global.

Поръчаните онлайн артикули са 185 000. Сред най-търсените от потребителите артикули са дребните домашни електроуреди, детските играчки, тв приемниците и мобилните телефони, както и козметичните артикули.

„ 15 са случаите на съответни нарушавания, само че част от инспекциите към момента не са завършили. Тяхната цел е да открият дали старите цени на стоките са прилагани, по този начин както изисква законът. Срещат се и типичните за минали интервали нарушавания в, популярност Богу, не огромен размер. Тоест, не на всички места пониженията са действителни, не на всички места се афишират правилно за кои артикули се отнасят. Може да се окаже, че е обявен огромен %, а когато влезете в магазина, се оказва, че едвам за няколко артикули важи този % “, разяснява Димитър Маргаритов, ръководител на Комисията за отбрана на потребителя пред NOVA телевизия.

Той означи, че българинът е заделял по 400 лв. за покупки. „ Това е една много солидна сума, която може да го прави сравним със средностатистическия италианец ”, добави Маргаритов. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР