Попзведтата и шоуводещ Слави Трифонов загуби изборите тази седмица, месец

...
Попзведтата и шоуводещ Слави Трифонов загуби изборите тази седмица, месец
Коментари Харесай

Politico: Как шоуменът Слави Трифонов загуби изборите

Попзведтата и шоуводещ Слави Трифонов загуби изборите тази седмица, месец откакто ги завоюва, написа основаният в Брюксел уебсайт Politico.

През четирите седмици на яростни опити да сплоти евентуални съдружници, Трифонов не съумя да убеди възходящия легион скептици, поставящи под въпрос неговата откровеност да се оправи с корупцията по върховете на властта. Така страната е изправена пред вероятността за трети парламентарни избори от април насам.

Изданието напомня, че партията на Трифонов няма независимо болшинство и по тази причина бе нужно да притегли съдружници за устойчиво държавно управление, което да поеме ръководството след ГЕРБ.

Ексцентричното държание и противоречивите номинации за състава на кабинета обаче единствено в допълнение разпалиха съмненията измежду тези, от чиято поддръжка Трифонов най-вече се нуждаеше, за мъглявия му дневен ред в политиката.

Най-важното е, че партията му " ИТН " не съумя да завоюва поддръжката на двете релативно дребни антикорупционни партии, които най-силно се свързват с огромните митинги против мафията предишното лято.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР