Популярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон

...
Популярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон
Коментари Харесай

Певецът Петко Савов и гласът на България Стелияна Христова с концерт в нощта на Самоводската чаршия

Популярният великотърновски музикант Петко Савов и победителката в първия сезон на „Гласът на България“ излизат с празничен концерт в следващото издание на неповторимия фестивал „Нощ на Самоводската чаршия“ във Велико Търново.

Есенният празник ще се организира в от 21-ви до 24-ти септември. Концертът на Савов и Стелияна ще се състои на 23-ти септември (неделя), като стартира от 19 ч.

 savov1 „ Нощ на Самоводската чаршия и фестивал на занаятите “ се организира за осми следващ път, като в него по традиция взимат присъединяване доста създатели, актьори и занаятчии.

На фона на неповторимата архитектура и достоверната конюнктура на Старо Търново, през четирите дни на фестивала, с изключение на концерта на Савов и Стелияна, ще има осъществявания на доста улични актьори, разнообразни пърформанси, изложения, интерактивни игри, детски представления и други

Събитието се провежда от Общинска туристическа организация „Царевград Търнов“ и Община Велико Търново и е част от Националния календар на Европейската година на културното завещание 2018.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР