Популярният уеб портал Business Insider съобщи, че феновете на Илън

...
Популярният уеб портал Business Insider съобщи, че феновете на Илън
Коментари Харесай

Феновете на Илън Мъск събраха пари за да му купят нов диван

Популярният уеб портал Business Insider заяви, че почитателите на Илън Мъск са събрали пари, с цел да му купят нов диван.
Събирането на нужната сума става посредством дарения в уеб страницата за потребителско финансиране GoFundMe. Повод за всичко това е едно от телевизионните излъчвания на CBS This Morning. В утринното предаване Мъск загатна, че поради индустриалния пъкъл, цели денонощия не напуща автомобилния цех на Tesla и даже спи в офиса. В залата за конференции има диван, само че съгласно неговите думи, той е толкоз стеснен и неуместен, че милиардерът спи напряко на пода.

„Нашата общественост не може да търпи сходно нещо. Нека всички да дарим по нещо и да купим на Илън нов диван, на който може да се спи удобно“ – сподели уредникът на акцията – калифорниецът Бен Сълинс (Ben Sullins). За едно денонощие се причислиха 160 души, които дадоха за милиардера над две хиляди американски $.

Сълинс има намерение да се свърже с Мъск посредством Twitter и да се схванат, по какъв начин да бъде занесен подаръка. Ако Мъск не прояви интерес, събраните пари ще бъдат употребявани за щедрост.

Към сегашен ден в уеб страницата за потребителско вложение GoFundMe към този момент се събраха $6772.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР