Популярният с прозвището БГ Роналдо футболист Даниел Златков започна с

...
Популярният с прозвището БГ Роналдо футболист Даниел Златков започна с
Коментари Харесай

БГ Роналдо дебютира с победа и освирквания в ММА


Популярният с прозвището БГ Роналдо футболист Даниел Златков стартира с безапелационна победа кариерата си в смесените бойни изкуства.

Бившият бранител на Миньор Перник, Ботев Пловдив и Славия завоюва с механически нокаут дуела си с телевизионния водещ Атанас Михайлов, като дуелът посред им беше част от Spartacus Fighting Championship/SFC 6 в зала " Арена Армеец ".

Срещата до последно висеше на косъм, защото Михайлов ден преди този момент разгласи, че е болен и беше сменен от артиста Ивайло Захариев.

Последният се контузи и в последна сметка почувствалият се по-добре Михайлов излезе на кръга. Мачът оправда упованията за зрелищност, като двамата си пуснаха кръв. След края на втория рунд обаче реферите решиха, че Михайлов не е в положение да продължи и присъдиха успеха на БГ Роналдо. От залата се чуха и освирквания, което обаче не смути Златков.

“Аз съм привикнал с освиркванията и мога единствено да им благодаря. Това ме прави по-силен. Ще продължа сигурно да се занимавам с ММА. Наско бе квалифициран доста добре.

Екипът му се е справил чудесно. Мога единствено да го поздравя ”, сподели Златков незабавно след края на борбата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР