Популярният онлайн магазин Scdkey предлага отделни легални OEM продуктови ключове

...
Популярният онлайн магазин Scdkey предлага отделни легални OEM продуктови ключове
Коментари Харесай

Microsoft Windows 10 Pro OEM CD-KEY GLOBAL с код за отстъпка за $12.6 вместо $14

Популярният онлайн магазин Scdkey предлага обособени легални OEM продуктови ключове за операционната система Microsoft Windows 10 Pro OEM и за офис пакета Office2016 Professional Plus.

Цените са в действителност доста преференциални. Забравете пиратските активатори, с които не може да става дума за осведомителна сигурност. Улеснете работата си с компютъра.
За посетителите на Kaldata, отстъпката в цената на предлаганите OEM продуктови ключове е 10%

 SCDKey предлага OEM продуктовия ключ за операционната система Microsoft Windows 10 Pro при в действителност преференциална цена.

Да напомним, че Windows 10 е операционна система на Microsoft от семейството NT, излязла на 29 юли 2015 година. Новата Оценка за съвместимост Windows 10 е присъща с непрекъснатаите обновявания на опциите и на осведомителната сигурност. За потреблението на OEM продуктовия ключ е задоволително да изтеглите файловия облик на операционната система от формалните сървъри на Microsoft и да я активирате с получения от магазина SCDKey OEM ключ.

Лицензният код за активирането на Microsoft Windows 10 Pro може да бъде закупен отсам
Код на електронния ваучър за 10% отстъпка – SKKaldata
Крайна цена: $12,6 (без електронния ваучър цената е $14)

SCDKey продава и OEM продуктовия ключ за офис пакета Office 2016 Professional Plus

 Office 2016 е най-новата версия на известния офис пакет на Microsoft, който към този момент предлага интеграция с електронен облак, опция за множествено редактиране на документите в действително време и напълно нови функционалности за всяка от включените в пакета стратегии – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access и Skype за бизнеса.

С помощта на този OEM продуктов ключ можете да работите с новия Office 2016 Professional Plus или да надстроите настоящия си офис пакет. Всичко това при напълно ниска и търпима цена. Електронният магазин предлага OEM продуктов ключ за Office 2016 Professional Plus, осигуряващ лиценз за легалното прилагане на офис пакета.

Продуктовият ключ Office 2016 Professional Plus CD Key Global можете да закупите отсам
Код на електронния ваучър за 10% отстъпка – SKKaldata
Крайна цена: $31,5 (без кода цената е $35)

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР