Популярният и провокативен репортер за пореден път изненада Слави Трифонов

...
Популярният и провокативен репортер за пореден път изненада Слави Трифонов
Коментари Харесай

Bobby Star Reporters шокира Слави с българското Барби



Популярният и провокативен кореспондент за следващ път изненада Слави Трифонов в неговата графа „ Стар Репортърс “, като показа Андреа, която я наричали българското Барби.

Българското Барби е характерна с устните и веждите си. Андреа има над 17 интервенции в устните, както и вежди, които стартират от средата на лицето. Това шокира Слави.

„ Боби, доведи ги тези хора в шоуто и аз да ги интервюирам! “, беше коментара на Слави.

Другото, което шокира българския шоумен, беше описа на Боби, че Андреа е международна звезда, като особено е идвал екип да я снима от Германия.

Напомняме ви, че Слави предложения персонално в ефир Bobby да има специфична графа във „ Вечерното шоу на Слави Трифонов “. От тогава всяка седмица провокативния кореспондент се появява в шоуто и показва репортаж, който хората не чакат.

„ Целта ми е да ви срещна с хора и събития, които рядко някой би посочил. Повечето неща са шокиращи, само че ги има. Те съществуват и са някъде там. Не всичко в България е цветя и рози. Трудният им живот ги кара да избиват прочувствено и да вършат непредвидени неща. Аз демонстрирам тези истории.

Лесно е да снимаш съумелите хора на България. Питайте ме мен – аз ги фотографирам към този момент от 5 години. Те продават благополучие – ще ви опишат, че триумфа е сложен, само че изпълним. Но това е тяхната работа – да ги асоциирате с мечтан и неосъществим начин на живот. Аз ви демонстрирам другата страна на живота, който е по-близък до вашия. “

Bobby към този момент съвсем пет години развива и онлайн предаването Star Reporters. За това време са направени над 1000 репортажа, трансформирали се в знак на провокация и развлечение. Освен с неуместните диалози със „ силиконки “ Bobby се гордее и с това, че няма звезда от българския шоубизнес, която да е устояла на персоналния сексапил и силата на микрофона му.

Каква ще е новата изненада на Bobby във „ Вечерното шоу на Слави Трифонов “ следва да забележим. Сигурни сме, че още веднъж ще е скандално и шокиращо.

Star Reporters може да гледате всяка седмица по 7/8TV и онлайн на уеб страницата на телевизията sedemosmi.tv.

Вижте изявлението с българското Барби:

https://www.youtube.com/watch?v=Xbbws4_qgNI&t
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР