Популярният готвач и певец Лео Бианки вдига сватба догодина. Италианецът,

...
Популярният готвач и певец Лео Бианки вдига сватба догодина. Италианецът,
Коментари Харесай

Лео Бианки вдига сватба през 2024 г.

Популярният готвач и артист Лео Бианки подвига женитба следващата година. Италианецът, който от години живее в България, е безапелационен, че не желае да отсрочва доста тържественото събитие, по тази причина двамата с половинката му Лучия ще си кажат " да " през 2024 година.

" Обмисляме го още, само че може би ще е при започване на лятото. Нямаме специфична дата, само че желаеме да не е доста горещо или да не е доста студено. Разбира се, желаеме и мястото да е хубаво ", показа пред " България Днес " Лео.

В началото на годината Бианки изненада майката на децата си, като й предложи брак в родната им Италия. Направи го по време на комедийно шоу в родния му град Анкона. Най-известният комедиант на Ботуша Маурицио Батиста прекъсна представлението си, с цел да му спомага. Бианки извика Лучия, с която са от 18 години дружно, на сцената и падна на колене пред нея, задавайки й въпроса: " Искаш ли да споделиш останалата част от живота си с мен? ". От изненада Лучия губи мозъка и дума, само че съумява да се окопити и да каже по този начин чаканото " Да! ". В този миг цялата зала избухва в овации и доста от феновете се разплакват от неспокойствие.

 Готвачът предложи брак на огромна сцена

Готвачът предложи брак на огромна сцена

" Много сме щастливи! Това е втората най-голяма стъпка в живота ми след раждането на децата. Ще го създадем в Италия, с всички наши родственици. Синовете ни също доста се вълнуват, единствено разпитват по кое време ще е. Те ще носят пръстените ", добавя сантименталната история Лео.

Младоженците ще отпразнуват два пъти огромното събитие. Един път в родината си и повторно у нас, в България, с цел да могат да участват всички техни близки и другари.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР