Популярният блогър и инфлуенсър Елисавета Белобрадова беше народен представител в

...
Популярният блогър и инфлуенсър Елисавета Белобрадова беше народен представител в
Коментари Харесай

Летящата депутатка Ерато: Шофьори, стига сте спирали да пикаете в аварийното!

Популярният блогър и инфлуенсър Елисавета Белобрадова беше депутат в 47-ото Народно заседание, определена от листата на “Демократична България ". В мрежата тя е известна с псевдонима Летящата Козила Ерато. Преди минути Белобрадова изригна с обява за това що за дебили карат по пътищата в България.

Ето какво написа екс депутатката:

Вчера карах от Бургас до София с трите деца и мъжа ми в колата.

Та имам няколко неща да помоля:

1. Може ли да не спирате в спешното платно на автомагистралата, да излизате по джапанки, да си пушите и да уринирате?

2. Може ли като ми присветквате с фаровете, да не се приближавате на 3 сантиметра от колата, тъй като просто сте нервни? Нямам срещу да ми присветкват, само че най-малко да има някакво разстояние.

3. Можете ли да проумеете, че не можете да шофирате. Никой не може. Имам поради, никой не може да кара на 100 % в 100 % от обстановките. Вероятно до момента сте били богове, никой не е виждал такова знамение, само че за две секунди няма да сте богове. За две секунди ще сте на равнището на катерица зад кормилото - дали окото ви ще мигне, дали ще получите аневризма или есемес. Все тая.

4. Аз разбирам, че вие живеете рисково и усещате вятъра в косите и цялата последователност на битието. Вие тъкмо, за разлика от всички останали, можете да карате пийнал или напушен - дори карате по-добре, само че там, на три метра от вас, има една жена, която си вози целия свят в колата.

Те имат още книги за четене от листата за лятото и най-хубавите крачета на тоя свят. Имат да се провалят, да порастват на височина, да обичат някой глупак. Всяко кокалче е свещено в телата им.

Возила съм се при всички вас. Не можете да шофирате. И не сте част от величието на вселената - просто сте самотни. Самотни хора.

Но колкото и бързо да карате, няма по какъв начин да избягате от безмислието на битието, от самотата и остаряването.

И аз съм самотна, само че това не е значимо. Важното е, че виждам светлината, тя е заела всички останали седалки в колата и просто ви апелирам да карате в границите на закона.

Защото не знам какво да направя друго при изискване, че надзор действително няма.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР