Популярният актьор и телевизионен водещ Александър Кадиев претърпя неприятен удар

...
Популярният актьор и телевизионен водещ Александър Кадиев претърпя неприятен удар
Коментари Харесай

Проблеми в рая? Ивелина заби нож в гърба на Сашо Кадиев

Популярният артист и ефирен водещ Александър Кадиев претърпя противен удар от конкуренцията. Оказа се, че неговата половинка в живота Ивелина Чоева се появи в предаването „ На кафе “ по „ Нова телевизия “. Както е известно, по същото време самият Кадиев води „ Преди обед “ по БТВ, а двата ефира се борят между тях за рейтинг.



Чоева даде изявление за предаването на Гала, в което описа за приложението, на което е основател – „ За теб “. Това е първата мобилна апликация в Източна Европа, бореща се срещу домашното принуждение над дами и деца.

„ Приложението започва през 2019 година Оттогава до момента успяхме да го развием още повече. Имаме повече помощни центрове които са вътре в приложението, още повече помощни линии. Освен това преди войната в Украйна успяхме да го лансираме и там благодарение на тяхното държавно управление. Засега нямаме поддръжка от българското държавно управление, само че се надяваме това да стане. Разработваме го и за Америка. Това е план, който се надявам на няма нито една жена, която да се нуждае от него, само че до тогава ще продължаваме да го развиваме “, описа тя.



Чоева отговори и на други въпроси – с какво се гордее, коя линия в себе си не харесва и какъв водач е. „ Майка ми все споделя, че не е хубаво да се гордееш. Интересно за какво, само че мисля, че това, че съм съпричастна с триумфите и неуспехите на другари и на хората. И се веселя да съм там, когато мога, да направя каквото мога, с цел да може даден човек да се почувства по някакъв метод по-добре. Не одобрявам в себе си това, че съм доста сприхава и нетърпелива. Мисията ми в живота е да се науча на самообладание. Като водач съм супер толерантна. Никога не си употребявам преимуществото. Не карам супер постепенно и гладко, само че постоянно давам път някой да ме изпревари. Аз не споделям неприятни думи в случай че някой ме засече, само че се е случвало противоположното “, изясни Чоева.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР