Популярни блогъри показаха лесен начин за подмладяване на кожата по

...
Популярни блогъри показаха лесен начин за подмладяване на кожата по
Коментари Харесай

TikTok показа лесен начин за подмладяване на кожата

Популярни блогъри демонстрираха елементарен метод за подмладяване на кожата по тялото. Съответният материал е оповестен от портала Buzz Feed.

Според изданието, потребителите започнаха всеобщо да разгласяват видеоклипове в TikTok, в които приказват за изгодите от масажа със суха четка за положението на кожата. Отбелязва се, че общо видеоклипове с хаштаг #drybrushing („ суха четка “) са събрали над 40 млн. гледания в обществената мрежа.

Писателката Кати Силкокс съобщи, че упоменатата операция прави кожата по-гладка и по-сияйна заради резултата на пилинга и засиленото кръвообращение. „ Сухото четкане е средство за пробуждане на лимфната система, което освен кара кожата да сияе, само че и оказва помощ за подсилване на цялата имунна система “, акцентира тя.

Според нея четката би трябвало да се избира с корав и натурален косъм, като се заобикалят синтетичните заместители. Експертката предлага масажиране с кръгови придвижвания, като се стартира от краката и се движи нагоре към сърцето, с цел да се усъвършенства кръвообращението. След процедурата би трябвало да вземете душ и да завършите процеса с нанасяне на лосион.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР