Популярни блогъри показаха лесен начин за подмладяване на кожата по

...
Популярни блогъри показаха лесен начин за подмладяване на кожата по
Коментари Харесай

TikTok трик за подмладяване на кожата

Популярни блогъри демонстрираха елементарен метод за подмладяване на кожата по тялото. Съответният материал е оповестен от Buzz Feed.

Всичко ново е добре забравено остаряло. Или в този случай, че чак толкоз " остаряло ".

Според изданието потретибители всеобщо разгласяват видеоклипове в TikTok, в които приказват за изгодите от сухото четкане. Отбелязва се, че общо видеоклипове с хаштаг #drybrushing („ суха четка “) са събрали над 40 млн. гледания в обществената мрежа.

 изсъхнало четкане

Писателката Кати Силкокс съобщи, че прави кожата по-гладка и по-сияйна поради пилинг резултата и стимулирането на кръвообращението.

„ е средство за пробуждане на лимфната система, което освен кара кожата да сияе, само че и оказва помощ за подсилване на имунитета “, акцентира тя.

Четката би трябвало да е с корав и натурален косъм, като се заобикалят синтетичните заместители . Експертката предлага масажиране с кръгови придвижвания, като се стартира от краката и се движи нагоре към сърцето, с цел да се усъвършенства кръвообращението. След процедурата би трябвало да вземете душ и да завършите процеса с нанасяне на лосион .

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР