Популярната сентенция гласи, че хората не привличат това, което копнеят

...
Популярната сентенция гласи, че хората не привличат това, което копнеят
Коментари Харесай

Шест типични черти на харизматичните личности

Популярната поговорка гласи, че хората не притеглят това, което копнеят и желаят, а това, което са. Мерилин Менсън пее точно това в песента си „ Опасностите на романтиката “: „ Не привличам това, което искам, а това, което съм “ .

Интелигентността, хуморът и външният тип са очевидните съставни елементи на привлекателността, която даден субект има. Понякога обаче атрактивността е доста по-имплицитна категория: харизма или чувство, което няма разумно пояснение. Един човек може да бъде прелъстителен както прочувствено, по този начин чисто физически, както или напълно интелектуално, или рационално. 

Някои универсални видове поведение могат да са магнетични за мнозина хора, а и нормално личностите с такова лъчение „ заразяват “ с положително поведение и лъчезарност.

1. Добро възприятие за комизъм

Животът може да бъде много подъл. Изправени сме пред толкоз премеждия, които изпитват волята даже на най-силните. Ето по тази причина качеството да „ смекчиш “ драмата на битието, като погледнеш хумористичния аспект, се цени високо. Смехът може да е плод на самоирония или иронизиране на различен човек, стига да бъде в рационални граници и да не потъпква достойноството му. Без никакъв спор – да бъдеш занимателен и положително възприятие за комизъм е извънредно привлекателно , както за по-далечни обществени кръгове, по този начин и за сантименталните връзки.
 
 iStock/Getty Images-->

2.Четящите хора

Човек, който чете има преимущество пред тези, които не допират книга. Знанието е еднакво на повече вероятности към живота като цяло, както и разширение на общата просвета.  Интелигентността и умственият потенциал изпъкват пред незнанието, като те залягат в основата на по-доброто самочувствие и самонадеяност, което е последващо в листата.
 
 iStock/Getty Images

 
3. Самоувереност

Тук няма спор – самоувереността инстинктивно е линия, която притегля останалите. Въпреки че всеки от нас има своите уязвимости, личностите със самочувствие съумяват да създадат мощните си страни по-изпъкващи и доминантни . Още повече, че излъчването на самонадеяност може да има инфекциозен резултат върху останалите.

4.Страст

Страстта е резултат от осезаемото възприятие за предопределение, а упоритостите и триумфите постоянно са взаимосвързани с тази категория. Усилията и трудът, който се поставя във всяко начинание, са напразни без пристрастеност , защото резултатът няма да доставя удовлетворението, което се чака.

5. Милосърдие

Имаме потребност да се заобикаляме повече от позитивно настроени, благи и положителни хора, защото среда с пасивно-агресивни, грубовати и арогантни натури могат да се окажат токсични . Агресията е деформиран опит за водачество, което обаче напълно е лишено от харизма.

5.Качеството да взимаш решения
 
Съмненията и колебливостта постоянно са препъникамък във връзка с атрактивността на индивида, тъй като смелите, авангардните и добре стимулираните решения постоянно изобразяват възприятие за поредност и посока . Човешката природа е устроена да заобикаля безредното и несигурното, както и това, което е непредвидимо. Това е и повода добре проведените персони, които са наясно по какъв път да поемат и са го обмислисли рационално (а не импулсивно) , да са крачка напред в подтекста на тяхната обществена прелест.
 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР