Популярната австрало-американска хип-хоп изпълнителка Иги Азалия публикува пикантни фотографии, където

...
Популярната австрало-американска хип-хоп изпълнителка Иги Азалия публикува пикантни фотографии, където
Коментари Харесай

Хип хоп звезда сама си изтри зърната, за да си качи голи СНИМКИ в Instagram

Популярната австрало-американска хип-хоп изпълнителка Иги Азалия разгласява пикантни фотографии, където са били скрити зърната на гърдите й, само че след това си спомнила, че в Туитър разпоредбите не са чак до такава степен строги.



Тази фотография Иги подписала: " Жената в света след зърната ", намеквайки за строгата политика на Инстаграм, която изиксква зърната да бъдат замазвани.



Иги Азалия е прекомерно известна хип-хоп певица. Световната популярност пристигна при нея, откакто тя разгласява в YouTube видео на скандалните си песни Pu$$y и Two Times.



След това девойката стартира да се среща с рапъра A$AP Rocky. Тогава тя била едвам на 20 години и решила да увековечи връзката им с татуировка на ръката Live.Love.A$AP. Тази татуировка скоро трябвало да бъде отстранена, така както двойката се разделила.



По-късно Азалия си спомнила, че разпоредбите на Туитър не са чак толкоз строги и се показала без непотребна промяна.

 Фото: Twitter.com/iggyazalea
 Фото: Twitter.com/iggyazalea
 После A$AP Rocky Игги начала встречаться со свингменом команды НБА

След A$AP Rocky Иги стартира да се среща с капитана на тима от НБА " Лос Анджелис Лейкърс " Ник Янг, братовчед на рапъра Кендрик Ламар. През лятото на 2016 година трябваше да се състои сватбата им, само че на 20 юни бе публично оповестено, че са се разделили.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР