Популярен и търсен: повече от половин милион бройки слязоха от

...
Популярен и търсен: повече от половин милион бройки слязоха от
Коментари Харесай

Opel произведе над 500 000 автомобила от успешния модел Crossland

Популярен и издирван: повече от половин милион бройки слязоха от индустриалната линия
Гъвкав: Плъзгаща се задна седалка осигуряваща до 1255 литра размер на багажника
Дързък и самоуверен дизан: Crossland с неповторимия Opel Vizor и впечатляващ интериор

Дързък и изчистен дизайн, извънредно удобен и оборудван с авангардни технологии – това са единствено част от характерностите на модел Opel Crossland, които го вършат доста известен измежду клиентите. Компактният SUV на марката, носещ логото Blitz (в превод от немски език – „ мълния “) се трансформира в същински шлагер в продажбите още при старта на лансирането си през 2017 година Само няколко години по-късно Crossland мина границата от 500 000 създадени екземпляра.

Има доста аргументи за неговия триумф: с дължина от единствено 4,22 метра Opel Crossland съчетава деловитост и улеснение на интериора, разполагащ с задоволително място за удобно пътешестване на цялото ви семейство или група другари. Това се обезпечава с помощта на функционалността на задната седалка, която е разграничена в съответствие 60/40 и разрешава да се движи надлъжно с до 150 милиметра, според от разновидността на съоръжение. Така размерът на багажника с лекост се усилва от 410 на 520 литра. Ако задните седалки се прегънат изцяло мястото за багаж нараства до забележителните 1 255 литра.

Моделът разполага с многочислени асистиращи системи, които подсигуряват спокойното и безвредно пътешестване с Crossland. Стандартните електронни помощници включват образован круиз надзор и ограничител на скоростта, помощник за поддържане на лентата и различаване на пътни знаци, както и ярки LED фарове. Налични са и системи като предизвестие за преден конфликт с автоматизирано спешно прекъсване и различаване на пешеходци, предизвестие за унесеност на лидера, Head-up екран, 180-градусова панорамна камера за назад виждане, адаптивен надзор на сцеплението IntelliGrip и други.

Crossland впечатлява освен със своята мултифункционалност и новаторски технологии, само че и с модерния си външен тип. Оборудван с новото лице на марката Opel Vizor, което го отличава от останалите и го прави различим на пътя наблягайки присъщия Opel Blitz. Изгледът откъм гърба е също толкоз изчистен и самоуверено планиран, с цел да притегля вниманието. Логото на Opel е ситуирано централно на вратата на багажника на Crossland.

Opel Crossland съчетава хубав дизайн, функционалност и комфорт при шофирането, което го прави съвършеният SUV за градски условия и освен.

Очаква се електрически вид на модела в идващите години. Opel възнамерява цялостно електрифициране на гамата си коли до 2028 година.

*Източник: www.opel.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР