Попивам лятото“, това написа 59-годишната актриса в своя Инстаграм в

...
Попивам лятото“, това написа 59-годишната актриса в своя Инстаграм в
Коментари Харесай

ПО-ГОРЕЩА от лятото: Деми Мур на крилете на ЛЮБОВТА на почивка във Франция

„ Попивам лятото “, това написа 59-годишната актриса в своя Инстаграм в понеделник към фотография по време на морско пътешствие. Актрисата гордо сподели стройната си фигура, облечена в блестящо розов бански. Мур бе допълнила визията си с жълта, разкопчана риза и авиаторски слънчеви очила. Последователите ѝ незабавно поздравиха звездата с изключение на за стилната композиция, и за щастието, което излъчва.

Най-голямото дете на звездата, Румър Уилис, побърза да похвали майка си за убийственото ѝ тяло, като написа: „ Ти си супер хубава мама, боже мой “.

Мур – която има три дъщери - Румър, 33 година, Скаут, 31, и Талула, 28, от някогашния си брачен партньор Брус Уилис – получи комплимент и от брачната половинка на Брус, Ема Хеминг Уилис. 44-годишната манекенка, която се омъжи за 67-годишния артист през март 2009 година, постоянно е била близка с някогашната жена на брачна половинка си и трите му девойки. Ема разяснява тоалета на Деми: „ Много ти отива! “

Само преди няколко дни Деми релаксираше в Монтрьой, Франция, до момента в който работи по нов план. По-рано това лято тя си. Актрисата снима фотосесията по рекламната акция в Марсилия, Франция, след което показа доста от убийствените дизайни в обществените си мрежи.

Явно Деми е решила да прекара огромна част от лятото във Франция, тъй като преди повече от месец тя и приятелят ѝ Даниел Хъм почиваха в Париж и посетиха Версай и финалите на Откритото състезание на Франция през 2022 година „ Париж постоянно е добра концепция. “, написа 46-годишният Хум в Инстаграм, позирайки със своята обичана пред Айфеловата кула през юни.

Същия месец близки до Деми и Даниел разкриха, че щастливата двойка е „ към момента във етапа на медения месец “ и двамата прекарват от ден на ден време дружно.



Даниел Хъм е началник готвач и има ресторант в Ню Йорк, който по време на локдауна бе трансфорат в обществена кухня за нуждаещи се. Освен това той е създател на няколко готварски книги. Двамата с Деми Мур бяха видяни дружно за пръв път през март тази година и наподобява, че любовта им става все по-силна, а с това Деми като че ли свети от ден на ден!

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР