Попфолк примата Преслава избухна гневно след поредните писания в медиите,

...
Попфолк примата Преслава избухна гневно след поредните писания в медиите,
Коментари Харесай

Преслава сърдита: Нямам пластични операции!

Попфолк примата Преслава избухна яростно след следващите трудове в медиите, че е лягала под ножа.

Според думите й, представени от в. „ България през днешния ден ”, на два пъти се е подлагала на разкрасителна процедура от подобен темперамент.

И за двете намеси най-верните й почитатели са наясно. Преди години в Германия изпълнителката смали естествения си бюст, който тогава беше с големи размери. Причината бяха здравословни неразположения, които прекомерно огромните гърди й създаваха по това време.

Другата интервенция е доста по-прясна. Става дума за промяна на носа, която Преси си направи неотдавна. От много време брюнетката натякваше, че не харесва метода, по който наподобява носа й. Най-накрая се реши и го оправи, продължава изданието.

Именно поради откровеността си във връзка с разкрасителните процедури Преслава се почувствала афектирана от последните трудове. Не й било прелестно да я спрягат за изкуствена примадона без грам разсъдък, която реже и кълца наред, с цел да придобие външността на Барби.

Гневното самопризнание на чалга изпълнителката прозвуча в унисон с сходно пояснение на нейна колежка. Нееднократно Нели Рангелова е коментирана, че не една или две са интервенциите, на които се е подложила, с цел да опъне бръчките. Тези дни и по-възрастната певица отговори на рецензията – в никакъв случай не е лягала под ножа. Да, постоянно се подлага на скъпи кометични процедури, само че единствено толкоз. Всички останали изказвания единствено я ласкаят – че в действителност наподобява добре.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР