Попфолк певицата Кали и бащата на третия й син –

...
Попфолк певицата Кали и бащата на третия й син –
Коментари Харесай

Кали и Влади се съдят за детето! Той твърдял, че е морално пропаднала и наркоманка

Попфолк певицата Кали и бащата на третия й наследник – Владимир ще се изправят един против различен пред съда, написа "Телеграф ".

Певицата е безапелационна, че не се усеща жертва. Пред изданието тя споделя, че огромният проблем пред нея и Влади е синът им Александър, и по тъкмо времето, което прекарва всеки един от тях с мъника.

"Неговите искания са напълно измислени и задачата му е да ми отнеме детето. Той ще твърди, че съм морално пропаднала, че съм наркоманка. Той това ми го е казвал персонално. Това е единствения вид да убеди правосъдната система, че съм неподобаващ родител. Но това са неща, които могат да се ревизират, да се открият във времето ", сподели Кали. Тя от своя страна също е подала тъжба за вербална експанзия.

В изповед в предаването "Папараци " Кали призна за вербалната експанзия на мъжа си. В изповедта си певицата не се поколеба и показа за подарения от Владимир годежен пръстен. Въпреки поръчката си за съществени връзки той бил безапелационен, че не желае да се венчаят поради заплахата да нарани трети човек, визирайки родственик на Владимир.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР