Попфолк певецът Ангел е починал тази нощ в София, съобщиха

...
Попфолк певецът Ангел е починал тази нощ в София, съобщиха
Коментари Харесай

Внезапно почина фолк певецът Ангел

Попфолк артистът Ангел е умрял тази нощ в София, оповестиха негови родственици и другари, които недоумяват по какъв начин се е стигнало до нещастието и упорстват за разнищване на случая.


По думите им Ангел, който е татко на малко дете, се е разболял от пневмония преди към 10 дни и постъпил в Пета градска болница в столицата с висока температура. Изпълнителят е имал построени спортни привички като да вземем за пример да кара колело десетки километри. Той излекуван доста бързо и възнамерявал да напусне болничното заведение, написа Блиц. "Той към този момент не кашляше, нямаше и температура. Изведнъж обаче започнаха да го убеждават, че се утежнява и би трябвало да го реалокират в болница с по-добър О2 ", споделя близка на артиста и акцентира, че кислородът на всички места е еднакъв. В последна сметка Ангел бил настанен в "Исул ", където към този момент се чувствал добре.

Вчера приказвал с околните си и звучал прелестно. Докато тази заран от лечебното заведение не съобщили черната новина, че артистът е умрял, тъй като дишането му спряло в резултат на ковид. "Как по този начин внезапно тази нощ се разболя от Коронавирус и умря, в случай, че през вчерашния ден звучеше отлично. Дори поръча да му донесат скара и изяде огромно количество карначета. Ако човек е болен, той не би имал подобен вкус ", прибавя близката на артиста.

Семейството и приятелите на Ангел са потресени от новината и упорстват всички детайлности към мистериозната гибел на 35-годишния реализатор да бъдат проучени.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР