Попфолк изпълнителят Милко Калайджиев ще се кандидатира за кмет на

...
Попфолк изпълнителят Милко Калайджиев ще се кандидатира за кмет на
Коментари Харесай

Милко Калайджиев е издигнат от ДПС за кмет на Свиленград

Попфолк изпълнителят Милко Калайджиев ще се кандидатира за кмет на Свиленград, повдигнат от Движение за права и свободи. "Добрите хора ще гласоподават за мен, хората които ме харесват ", сподели Калайджиев и добави, че прави единствено добрини и се надява да ми се върнат.

По думите му вземането на решението да влезе в предизборната борба лишило към 10 дни. Той показа още, че брачната половинка му не е доста удовлетворена, от това че ще се кандидатира за кмет. "25 години съм се потвърдил към този момент, имам над 200 песни, цяло творчество, което колкото и да бъде плюто, въпреки всичко остава ", означи артистът. Според него преди всичко човек би трябвало да бъде порядъчен.

Кандидат-кметът се дефинира като широкоспектърен човек, който се интересува от всичко. Той съобщи, че за съвсем 30 години народна власт е видял какво ли не и няма какво да го изненада. Все още обаче не знае каква друга партийна поддръжка ще получи за кандидатурата си. Зарече се да бъде най-усмихнатият претендент. "Ще има музика. Аз ще приказвам с езика на музиката ", безапелационен е Калайджиев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР