Поп звездата Христина Христова, по-известна като Тита, има забрана да

...
Поп звездата Христина Христова, по-известна като Тита, има забрана да
Коментари Харесай

Тита с тежка забрана от Криско! Ще й тегли ли чертата гаджето й?

Поп звездата Христина Христова, по-известна като Тита, има възбрана да забременява, написа „ Галерия “. Продуцентът й Кристиян Талев-Криско категорично я предизвестил, че в кариерата й няма място за бебета. За да се подсигури и защищити от гафове, рапърът оформил експлицитна уговорка в контракта на Тита, съгласно която протежето му няма право да забременява и излиза по майчинство в идващите 10 години.
И в случай че към този момент 19-годишната изпълнителка няма такива планове, то в идващите няколко години биологичният й часовник несъмнено ще затиктака.

Гаджето на Тита – Виктор, е малко по-голям от нея и съгласно осведомени, желанията му към певицата са повече от съществени. Родителите му също доста я харесват, само че фактът, че синът им няма право да ги подари с внучета в идващите 10 години, много ги отблъснал.
Виктор произлиза от заможно семейство и е мечтана партия за всяко момиче. Неслучайно близки до Тита предсказват скорошната й разлъка с приятеля й, който ще си откри друга хубавица без рестрикции в персоналния живот.
„ Тита е наясно с негативите на контракта, само че няма избор. Adamand Records (компанията на Криско – б.р.) я изстреля на върха и това е цената, която би трябвало да заплати. В последна сметка, Криско гледа своите ползи и Тита няма да му е потребна с надут стомах “, разясняват осведомени.
Хонорарът на тийн идолката е към 3500 лв., огромна част от които влизат в джоба на рапъра. Освен това, Криско сложи началото на продуцентската си компания точно с Тита, чиито триумф бе решителен за лейбъла. Рапърът е вложил доста в младата певица и неслучайно се е подсигурил с контракт „ анти бебе “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР