Поп звездата Мария Илиева най-вероятно чака момиче, стана ясно от

...
Поп звездата Мария Илиева най-вероятно чака момиче, стана ясно от
Коментари Харесай

Мария Илиева: Бременноста ми минава спокойно - slava.bg

Поп звездата Мария Илиева най-вероятно чака момиче, стана ясно от гостуването на звездата при Георги Любенов в БНТ1. Водещият запита сина й Александър какво ще има - братче или сестриче, на което момченцето отговори: "Сестриче ". Майка му нито удостовери, нито отхвърли.
Певицата показа, че втората й бременност минава доста по-спокойно, тъй като през цялото време е наясно какво я чака и по какъв начин да се оправи. "Никога не е лесна работата, само че към този момент си го играл този филм и не е толкоз ужасно физически и душевен. Нямам непотребен стрес, доста щастлива и обичана се усещам, не е такова предизвикателство за душeвността и физиката. Лятно бебе ще си имаме, този път съм се разляла малко повече. Александър е доста разчувствуван - той е прелестен, животът ми се отблагодари с доста слънчево и добре детенце, разяснява пред Българска национална телевизия Илиева.
"Аз съм максималист, не мога да върша нещо, в случай че не съм сигурна, че го върша по най-хубавия метод и може би този порив и чувство, че не трябва да си лежиш на старите лаври, ми дава креативен тонус ", показа Мария за присъединяване си в "Порталът ". Както стана ясно, тя е в ролята на младата Йорданка Христова. Активното й присъединяване стартира на 9 май. Тя благодари на режисьора Илиян Джевелеков и сценариста Матей Константинов за поканата да се включат в най-новия бг тв сериал.
"Гледах първата серия с боязън, супер забавна тематика за пътешестване във времето. Много майсторски реализирано прекосяване във времето посредством образните решения, посредством пресъздаването на епохите ", сподели още певицата.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР