Поп певицата Христина Христова, известна повече като Тита, смени досегашния

...
Поп певицата Христина Христова, известна повече като Тита, смени досегашния
Коментари Харесай

Тита избяга от Криско

Поп певицата Христина Христова, известна повече като Тита, смени досегашния си продуцент Криско с Любо Киров от „ Те “.

Тя показа дебютния им първи план „ Първият човек “ и разгласи, че той ще е музикален продуцент на целия й албум, който ще съдържа 10 песни. Досега всички шлагери на Тита бяха написани и продуцирани от Криско.

„ Точно на този ден преди три години се роди Тита. Някои я описваха като провокативна, скандална, и какво ли още не. Но истината е, че нищо не е такова, каквото наподобява. Понякога имаме навика да съдим доста тежко. И то без да познаваме индивида насреща, написа "Телеграф ".

Сега избрах да покажа най- скритото ми нещо- моята душа. За тези три години израснах доста като човек и като актьор. Чувствах доста неща, само че не можех да ги изразя. Исках да покажа доста, само че към момента не бях подготвена. Е, този миг към този момент настъпи. Горда съм да ви показва дебютния ми сингъл “Първият човек” от албума ми, който следва да чуете доста скоро. “, написа певицата.

В откровенията на Тита част от феновете й откриха правописни неточности и се възмутиха от пропуските й, написа „ Телеграф “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР