Поп певицата Дара показа новите си татуировки, които направила малко

...
Поп певицата Дара показа новите си татуировки, които направила малко
Коментари Харесай

Дара показа новите татуировки

Поп певицата Дара сподели новите си татуировки, които направила малко преди рождения й ден на 9 септември. Едната от тях е дребна дъгичка и е на рамото й, а другата е цифрата 9 и е ситуирана на крайници й. "Защото съм родена на 9 септеври, а и всичко в живота ми е обвързвано към това число. Харесва ми символиката му ", заключи татуса си някогашната на Папи Ханс, която цъфна в ефир в лилаво сако и къси панталонки. За персоналния си живот тя показа, че с днешна дата е необвързана.



В "На кафе " тийн изпълнителката описа, че е чествала рождения си ден доста умерено, само че цели два пъти. "Изкарахме ужасно, умерено, без нищо дивашко, само че пък бях много прочувствена и се усещах доста обичана... Бяхме с родителите ми и другари във Варна. След това имах и второ празненство за всички другари от София, защото беше комплицирано да ги събера на едно място ", описа пред Гала брюнетката.



На въпроса "С кой международен артист желае да заседне в асансьора? ", певицата разгласи името на Уил Смит, който й харесвал освен като мъж и артист, само че и като мислене и виждане към света. "Освен това доста ми харесва по какъв начин възпитава децата си ", добави още тя.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР