Поп фолк певицата Андреа започва ново начало, равивайки нов свой

...
Поп фолк певицата Андреа започва ново начало, равивайки нов свой
Коментари Харесай

Ново начало за Андреа. Почва интересен бизнес

Поп фолк певицата Андреа стартира ново начало, равивайки нов собствен план - онлайн търговия с облекла. Андреа е решила да продава облекла втора ръка и по всичко наподобява, че е вложила освен средства, само че и доста възторг в новото си начинание, заяви БЛИЦ.

" О, Боже мой! Хора, нямам самообладание да ви издам огромната изненада, по която работим с моя екип. Скоро всяко прелестно момиче ще може да си поръчва модели, които персонално съм направила за вас. Обичам модата и непрекъснато ме питат от кое място си закупувам роклите. Моят уебсейт ще е подготвен допустимо най-скоро, останете на линия ", написа поп фолк дивата в обществените мрежи. Тя  към този момент продава част от старите си рокли на цени от 75 до 325 евро.

От фотосите в профила й излиза наяве, че множеството от облеклата тя е обличала в клипове или за разнообразни публични събития. Продават се и тениски с нейния лик, който варират от 15 до 35 евро. В уеб страницата се оферират и кейсове за телефон със фотоси на Андреа за 15 евро.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР