Понякога връзката ви с определен приятел става толкова дълбока, че ...

Понякога връзката ви с определен приятел става толкова дълбока, че

Вие сте повече от приятели, ако...

Понякога връзката ви с избран другар става толкоз дълбока, че не можете да живеете без него/нея. Започвате да се съмнявате във връзката си без значение наистина ли е елементарно другарство и се питате наистина ли към този момент не е доста повече. Обичате се като другари или има освен това. Линиите като че ли се размиват и отричането може да попречи на преценката ви. Така че, с цел да изчистите подозренията си, има няколко признака, които ви споделят наистина ли сте елементарно другари или има освен това.

Говорите всеки ден

Вие се чувате, само че не през няколко дни. Това се е превърнало във вашия всекидневен обред и ви се коства, като че ли няма да можете да заспите без да размените по „ някоя приказка”. Не е другарство по телефона „ от време на време”, а всекидневен табиет, който не можете да изоставите.

Има химия

Понякога се случва сред вас елементарно да има толкоз химия, че всяко елементарно допиране „ крещи”, че сте повече от другари. Той/тя слага ръце на гърба или врата ви доста постоянно. Или пък вие непрекъснато се държите за ръце и това ви се коства безпределно естествено. Обърнете внимание на всички тези малки неща, в случай че не се държите по този начин с всичките си другари.

Присъства във всеки диалог

Когато харесвате някого, вие несъзнателно и напълно автоматизирано го споменавате във всеки диалог, по един или различен метод. А методът, по които говорите един за различен надалеч не наподобява на близките като за „ елементарно приятели”. Как произнася името ви също е индикатор за възприятията посред ви.

Той или тя непрестанно повтаря, че не е във връзка

Важно е да отбележим, че не е в смисъл на недоволство. Често човек, които желае да го видите по друг метод, непрестанно открива метод да спомене, че е разполагаем и че стои пред вас, с цялата деликатност на която е кадърен. Това е метод да ви намекне да извършите нещо, да подходите първо вие, само че не непосредствено.

Прекарвате доста време дружно

Вие двамата вършиме неща, които нормално вършат двойките. Прекарвате повече от естественото за другари време дружно. Пазарувате дружно, хапвате дружно, даже заспивате дружно на дивана, до момента в който гледате телевизия. Предпочитате да сте сами… само че дружно.

Гушкането наподобява естествено

Прегръдките и търсенето на причина за непрестанно допиране са съществен индикатор. А и когато се сгушите един в различен, се чувствате като вкъщи си и всичко наподобява естествено.

Ревнувате

Изпитвате ревнивост, когато той или тя излиза с други хора. Чувствате се зле, когато той или тя приказва за някой различен в сантиментален смисъл. Всичко това са ясни признаци, че сте влюбени и сте доста повече от другари.

Източник: fakti.bg