Понякога са малко разсеяни, друг път са душата на компанията.

...
Понякога са малко разсеяни, друг път са душата на компанията.
Коментари Харесай

21 тайни от характера на зодия Риби

Понякога са малко разсеяни, различен път са душата на компанията. Изгубени в голямата си палитра от страсти, като че ли са попаднали инцидентно тук, на Земята, от друга планета, само че в това време са постоянно подготвени за ваучър и задушевни диалози с другар на по чаша вино. Те са изтърсакът на зодиака, на който в никакъв случай не можеш да се сърдиш. Дами и господа, през днешния ден ще се гмурнем дълбоко в душата на представителите от зодия Риби.

1. Сърцето им прелива от обич

Рибите са извънредно благи, положителни и състрадателни. Могат да ви дадат цялата обич на света, в случай че ги спечелите. Не са предубедени и не обичат да съдят другите, в противен случай, склонни са да видят най-хубавото във всекиго. Обичат наивно.

2. Знаят по какъв начин да изкарат най-хубавото от вас

Представителите на този знак са положителни персони, които интензивно имат вяра в положителното у всекиго. Харесва им да поддържат другите и постоянно са подготвени да ви окуражат.

3. За тях е доста по-важно какво се крие под обвивката

Те не са повърхностни и плитки, в никакъв случай не се доверяват на очевидното, имат потребността да вникнат в индивида насреща. Не можете да ги спечелите единствено с хубава осанка, във вас би трябвало да има нещо неизмеримо. Винаги имат потребността да опознават другите в дълбочина.

4. Интуицията им е невероятна и неразделно следват инстинктите си

Рибите като че ли умеят да долавят трептения, които на другите им убягват. Шестото им възприятие е развито на висота. Разбират стряскащо доста от подмятания и незабавно могат да схванат какво се крие в душата ви, даже и това, което недоизказвате на глас.

5. Предпочитат качеството пред количеството за приятелския си кръг

Представителите на тази зодия не обичат да си губят времето, създавайки стотици ненужни контакти и другарства с изгоди. За тях е извънредно значимо да имат пълноценна връзка с хората, на които държат. Имат малко другари, само че те са в действителност специфични, тъй че в случай че имате непосредствен човек от тази зодия, чувствайте се късметлии. Сега е моментът да се възгордеете, че сте го спечелили.

6. Те са непоправими мечтатели

Рибите не си падат по действителността и постоянно имат потребността да избягат от нея. Определено може да се каже, че живеят в собствен личен свят, в който обожават да се губят. Също по този начин са задоволително луди да подхващат дълги пътешествия, даже и сами. Не се опасяват от измененията.

7. Романтиката е в кръвта им

Обичат old school романтиката и несъмнено ще им хареса да ги ухажвате и да ги карате да се усещат специфични. Те също знаят по какъв начин да ви предизвикат и да полудеете по тях.

8. Загадъчни са

Тези представители на зодиака са същинска загадка, изключително когато си го слагат за цел. Никога не можете да ги разгадаете изцяло, в случай че те самите не го изискат. Знаят тъкмо по какъв начин да ви накарат да мислите за тях, без да открехват прекалено много вратата на вътрешния си свят. Майсторите на мистерията.

9. Те са надълбоко прочувствени

Рибите са доста, доста прочувствени и постоянно одобряват доста персонално всичко, което се случва към тях. И хубавото, и неприятното. Затова и настроението им се трансформира бързо и то постоянно варира сред крайностите. Животът с тях от време на време може да бъде сложен поради това.

10. Държат на духовното

Имат извънредно мощна и дълбока връзка със заобикалящия ги свят и с вселената като цяло. Предпочитат да мислят световно и да следят цялостната картина, в сравнение с да се подлагат на стрес за дребните ежедневни неща. Гледат метафизичен на живота и несъмнено обичат да спортуват, с цел да си отдъхнат. Обожават йогата и медитацията.

11. Знаят прелестно желанията ви

Тези хора просто ви четат като отворена книга. Те са отлични в разчитането на езика на тялото и постоянно усещат, когато би трябвало да си имат едно на разум за някого.

12. Могат да се схванат безусловно с всекиго

Както към този момент споменахме, Рибите не обичат да съдят другите и могат да поддържат връзка на всякакво равнище. Знаят по какъв начин да се слеят с компанията и умеят да завържат диалог с всекиго. Лесно се приспособяват, когато си го слагат за цел.

13. Обичат да дават

Рибите са извънредно великодушни и несъмнено обичат да споделят хубавите неща в живота с другите и най-много с околните си. Готови са и да смъкват блузата от гърба си, с цел да ви я дадат, в случай че това ще ви направи щастливи.

14. Могат да бъдат влудяващо нерешителни

Тези нежни души постоянно са измъчвани от съмнения, а най-големият им боязън е взимането на неверни решения. Поради тази причина те могат да бъдат побъркващо нерешителни и да живеят в мъка, размишлявайки кое е най-правилното деяние, което би трябвало да подхващат. Какво да се прави – от време на време животът предлага прекалено много варианти.

15. Страх ги е от отхвърли и самотата

Намирането на любовта не е доста лесна задача за Рибите. Често те страдат от подозрения в себе си и несъмнено се опасяват от отвод. Една от значимите задания за тях в този живот е да преодолеят тази си линия и да схванат, че няма нищо неприятно в това да бъдеш самичък от време на време.

16. Те са безпределно артистични и изобретателни

Рибите обичат да излизат отвън рамките и да мислят нетрадиционно. Точно поради това огромна част от представителите на тази зодия са хора на изкуството – писатели, музиканти, художници. Имат какво да дадат на света и го знаят.

17. Умеят и да изчезват

Знаят тъкмо по кое време да се отделят надалеч от другите, с цел да възвърнат вътрешния си мир. Само най-близките им знаят, че не би трябвало да се сърдят, когато изчезват за известно време. Просто това е методът за Рибите да спрат и да презаредят батериите.

18. Високо ценят искреността

Те са от хората, които избират да ги нараните с истината, в сравнение с да ги излъжете, с цел да се почувстват добре. Мразят, когато някой не е откровен с тях, и безпределно почитат прямотата.

19. Паднат ли в клопката на любовта...

Става доста, но доста ужасно. Когато са в действителност впечатлени от някого и считат, че този човек е тяхната съвършена половинка, вършат всичко по силите си, с цел да го задържат към себе си и да го завоюват. А в случай че имате щастието да споделяте леглото си с представител от зодия Риби, значи знаете, че той е извънредно предан в секса.

20. Тайно обичат конкуренцията

Тази им линия се демонстрира само и единствено, когато са изправени пред някакво предизвикателство. Не се заблуждавайте от тяхната сдържана и миролюбива страна. Ако ги подцените, са изцяло подготвени да ви сритат задника.

21. Те са мечтаните половинки

Рибите са извънредно прочувствени и чувствителни същества и могат да уловят съвършено настроението ви за секунди. Те са отлични психолози, а когато вие сте най-близкият им човек, ще създадат всичко, с цел да се почувствате по-добре. Ще ви поддържат безусловно и на драго сърце ще изслушат проблемите ви и ще потърсят решението им дружно с вас.

Звездни представители от зодия Риби: Риана, Джъстин Бийбър, Ева Лонгория, Адам Ливайн, Оливия Уайлд, Илиана Раева, Синди Крауфорд, Дженифър Лав Хюит, Шарън Стоун, Честър Бенингтън, Станка Златева, Иван Ласкин. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР