Понякога предиграта е много повече секс, отколкото същинският акт. Благодарение

...
Понякога предиграта е много повече секс, отколкото същинският акт. Благодарение
Коментари Харесай

Палаво помагало! Предиграта извън леглото

Понякога предиграта е доста повече секс, в сравнение с същинският акт. Благодарение на нея сред чаршафите се случва повече фамилиарност и още по-грандиозна непосредственост. Малките жестове, които споделят „ обичам те “, носят чувство за деликатност и грижа в връзките, които оказват помощ за прочувствената сигурност.
Понякога предиграта стартира отвън леглото.

Говори му мръсно на открито
Имах ухажор, който доста обичаше да съм разюздана на публични места. Не, не ме е карал да вървя гола из площадите, само че обожаваше да му приказвам мръсотии, до момента в който вечеряме в някой от обичаните му заведения за хранене. Преглъщаше по-жадно пържолата, до момента в който му обяснявах какво ще му се случи за десерт.

Изглеждай и ухай неустоимо
Визуалните и обонятелни подсказки в никакъв случай не са за занемаряване. Те са много пряк път до по този начин жадувания оргазъм. Начинът, по който изглеждате, и мирисът, който излъчвате, са едни от най-фронталните стимулатори на мъжкото либидо. Пръснете от обичания му мирис, облечете приказна рокля, не прекалявайте с грима и оставете той самичък да падне в клопката. Мъжете обичат уверени дами, които са в унисон със своята женственост.

Забрави за сутиена
Следващия път, когато тръгнете на път през уикенда, освободете освен духа си, само че и тялото. Забравете за сутиена и нахлузете по-широка блуза, която да открива палаво най-малко едното ви рамо. Със сигурност едната ръка на колегата ви ще бъде на лявото ви бедро много постоянно. Ако път вие шофирате, още по-добре. Забранете му да ви допира и го оставете да лелее за това, което ще се случи незабавно откакто пристигнете там, за където сте тръгнали.

Напиши писмо
Аз персонално доста обичам да пиша старомодни любовни писма. Такива, дето се пишат на ръка. Намирам ги за много по-интимни от разменени стикери в приложенията на смарт телефона. От време на време се случва и да напиша писмо, което е много по-мръснишко, и, вярвайте, прави чудеса за събитията, последвали в леглото.
И не е нужно да е цялостен ферман – една залепена записка на входната врата, в която обяснявате какво усещате, когато мислите за секс с него, е задоволителна, с цел да ви подари със забележително наслаждение.

Инициирай нещо рисково
Ако ти е писнало всеки уикенд да закусвате в леглото, то тогава изберетенякакво премеждие, което да увеличе още повече интимността сред вас. В последна сметка адреналинът е приказна начална скорост за секса. Скално катерене, бънджи скокове, рафтинг – все неща, влизащи непосредствено в залата на славата на предиграта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР