Понякога ни се налага да се изправим пред куп неприятности

...
Понякога ни се налага да се изправим пред куп неприятности
Коментари Харесай

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 1-7 март

Понякога ни се постанова да се надигнем пред куп неприятности и да се преборим с тях. Колкото и мъчно да е това, то животът постоянно ни сервира и провокации. Именно те ни трансформират в мощни персони и ни каляват.
Някои от зодиите обаче ще бъдат обречени на страдалчество през първата седмица на март месец.
Ето ги и тях:
Рак
Тази седмица няма да ви донесе оня нравствен мир, за който отдавна насам копнеете. Твърде евентуално е да изречете думи, за които след време горчиво ще съжалявате. Опитайте да сдържате страстите си, тъй като в противоположен случай би могло не малко да си изпатите.
Оставете почивните дни за решаването на сериозните проблеми. Доверявайте се само на вътрешната си вътрешен глас.
Лъв
Тази седмица се обрисува да зародят компликации в бизнес сферата. Не бива обаче да унивате, тъй като и това ще премине бързо. Най-тежкият интервал следва да бъде в средата на седмицата. Тъкмо ще помислите, че нещата стартират да се подреждат и още веднъж всичко ще се стовари върху вас.

През втората половина от седмицата планувайте пътешестване, което ще ви помогне даже за момент да се откъснете от проблемите. Възможно е в края на седмицата да водите сериозен диалог с роднините си. Бъдете тактични и не повишавайте звук.
Водолей
Това е седмицата, в която би трябвало да деянията оптимални въздържаност и толерантност. Не е изключено във вторник върху плещите ви да се стоварят куп проблеми, с които да ви е мъчно да се справите. Много евентуално е да бъдете основен воин в сериозен скандал.
В петък бъдете почтени към себе си и хората, които най-вече държат на вас. Това ще помогне идната седмица да бъде надалеч по-позитивна от тази.

Риби
Това е седмицата, в която най-сетне ще разберете какъв брой съществени са в действителност проблемите ви и за какво неотложно да започнете да ги елиминирате. Не оставяйте всичко в ръцете на времето, мислейки си, че то ще реши неразбориите в живота ви.
Стъпете крепко на крайници и сами се справете с несгодите, връхлетели в живота ви. По-силни сте, в сравнение с очаквате!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР