Понякога нещата се объркват, пътищата на съдбата се пресичат, звездните

...
Понякога нещата се объркват, пътищата на съдбата се пресичат, звездните
Коментари Харесай

Как да задържим мъжа до себе си и как да го издържим след това

Понякога нещата се объркват, пътищата на ориста се пресичат, звездните карти се синхронизират, вселената взема решение да се позабавлява и с дамата на любовника ти се озовавате на еднакъв семинар. Темата на семинара е „ Как да задържим мъжа до себе си “, а подтемите са няколко: „ Когато той ти се изплъзва, стани хамелеон “, „ Свещената загадка на обожаваните дами “ и „ Аз заслужавам крал “. Пълни нелепости, към които обаче и най-скептичната жена може да посегне, когато е на напън, повярвайте.

Когато видях жена му (малко под 40 в оня момент) на първия ред, аз (малко над 20 тогава) се натъжих извънредно. Значи и двете – две закъсали дами – желаеме да го задържим, и на двете ни се изплъзва, и двете копнеем да научим свещената загадка на обожаваните. Жалка работа, ви споделям.

Как да задържим мъжа до себе си. Най-напред ни образоваха, че слабостта е мощ и по какъв начин да бъдем слаби, нуждаещи се от протекция женички. Всички, в това число жена му и аз, си записвахме по този начин усърдно, все едно сме на конгрес по атомна физика. После тренерките разиграха няколко обстановки, при които ние трябваше да го играем слаби. С това счетоха въпроса за завършен и ни осведомиха с поразителна убеденост какво харесват и какво не харесват мъжете. Споделиха с нас следващата версия за това по какъв начин обичат мъжете. Оказа се, че с изключение на със стомаха, с главата и с простатата си, мъжът обичал и с очите. Дори най-много с очите. Затова да не сме ходили у дома по пеньоар и с ролки на косата. Колко автентично! Все едно някой върви с пеньоар и ролки у дома, това е някакво ужасно факсимиле от 50-те години на предишния век. После ни припомниха, че мъжът по природа е ловджия и обичал да преследва плячката си и към този момент забравих какво следваше от това и ни издиктуваха 11 неугледни тактики по какъв начин да задържим вниманието му. Не съумяха моето внимание да задържат, та ще задържат неговото – различен път!

Разказаха ни за енти път за Светата троица на хормоналния баланс на щастливата и влюбена жена и единствено да съм чула още един път за допамин, серотонин и окситоцин! Не е ли цинично да разлагаш любовта и щастието на съставните им хормони?

След кафепаузата мацките взеха да ни разправят по какъв начин би трябвало да възродим флирта във връзката си. Тук включиха и хамелеона и по какъв начин би трябвало като него да одобряваме друг образ, без мъжът ни изобщо да осъзнае това. И си показах тези съпруги – множеството тогава бяха много по-големи от мен – по какъв начин се прибират от работа и на часа стартират да одобряват друг образ, съвсем като хамелеони, единствено и единствено да задържат мъжа до себе си.

Тренерките като че ли прочетоха мислите ми и незабавно споделиха, че макар тази работа с хамелеона би трябвало да запазим характерността и персоналното си пространство и започнаха да ни преподават нервно-лингвистични способи, с които да се пазиме и да блокираме всеки опит за операция от страна на оня, който желаеме да задържим. Голяма каша им е в главите на тези хора – мисля си аз и си представям по какъв начин и двете с дамата на Мъжа ни започваме да се вършим на „ слабите мощни “ (звучи като „ Живите мъртви “, нали?), да му описваме играта от флиртове, да хамелеонстваме до побъркване, тъй като той бил ловджия и трябвало да му бъде забавно, и да блокираме опитите му за навлизане в персоналното ни пространство. Дали ще го задържим по този метод? Съмнявам се. Аз най-малко не се и пробвах, тъй като се почувствах много унизително на 20 и няколко години да увисвам 6 часа на някакъв семинар и да давам 300 лв., с цел да задържа женен мъж с две деца и жена, която също желае да го задържи. Реших, че той мен би трябвало да задържа, а не аз него, и познайте какво стана. Във всеки случай той не даде 300 лева за семинар, който да го научи по какъв начин да ме задържи, и избра да направи трето дете на жена си, а аз избягах на другия завършек на града и дълго време си близах раните.
1 2 последваща страница »
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР