Понякога едва след като загубим човек, започваме да усещаме липсата

...
Понякога едва след като загубим човек, започваме да усещаме липсата
Коментари Харесай

7 признака, че бившия ви още има чувства към вас

Понякога едвам откакто загубим човек, започваме да усещаме неналичието му и осъзнаваме, че решението за разлъка е било прекомерно преждевременно. Когато сме в дълга връзка, постоянно се усещаме като че ли сме изпаднали в еднообразност и любовта ни е изгоряла. Ето за какво е добра концепция да си вземете отмора и да си дадете малко време да помислите, преди да вземете окончателното си решение за разлъка. Как да разпознаем, че някогашният ви съжалява за решението и към момента има усеща към вас? Ето някои сигнали!

Когато някогашният ви към момента има усеща към вас...

1. Опитва да откри контакт с вас

Ако е минало известно време откогато сте се разделили, а някогашният ви се пробва да откри контакт с вас, това е знак, че не може да ви не помни. Вероятно е помислил върху няколко неща и е схванал, че е направил неточност. Ако той желае да знае по какъв начин сте, по какъв начин се чувствате и какво вършиме, това е знак, че към момента се интересувате от него и че възприятията му са се събудили още веднъж.

2. Той пита приятелите ви за вас

Получихте ли сигнала, че някогашният ви към момента пита околните ви за вас? Това е знак, че той се тормози за вас и желае да знае по какъв начин сте. Със сигурност любовта му към вас не е изтекла...
 С какви sms-и другите зодии се изясняват в обич С какви sms-и другите зодии се изясняват в обич
Някои хора знаят по какъв начин да покажат възприятията си, до момента в който други пазят всичко за себе си... Мнозина са много изобретателни, а други не си да...

3. Той е благополучен да ви направи услуга

Ако човек декларира своята помощ и се радва да, че може да ви направи някаква услуга, това значи, че той желае да бъде допустимо най-близо до вас. Вероятно се пробва да ви впечатли още веднъж и съществено съжалява за раздялата. Той би направил всичко, с цел да остане по този начин, както беше.

4. Той непрестанно ви се извинява за всичко, което е сбъркал

Ако види виновността си и признае, това е добър знак. Всеки от нас позволява неточности и в случай че той демонстрира скрупули и непрестанно ви се извинява, това значи, че към момента се грижи за вас.

5. Той предлага, че към момента желае да те види
 Зодиите, които НЕ ЗНАЯТ по какъв начин да изразят своите усеща Зодиите, които НЕ ЗНАЯТ по какъв начин да изразят своите усеща
Има хора, които нямат никакви проблеми да изразят възприятията си и да кажат какво си мислят. Те са вокални, на открито и извънредно директни...

Ако към момента желае да прекарва време с вас, значи му липсвате. Може още да не може да го каже напряко, само че това приказва единствено за себе си.

6. Той ви купува дарове и ви изпраща цветя

Някой тук желае още веднъж да ви угоди... Ако ви купи обичаните ви цветя, това е явен знак, че към момента се грижи за вас. Той желае да ви угоди, тъй като знае, че това може да усъвършенства настроението ви по този метод.

7. Той те гледа по този начин, както преди

Очите ни разкриват всичко, в последна сметка те са огледало на душата. Ако сте забелязали, че той ви гледа като влюбен, вярвайте, че към момента има усеща към вас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР