Понякога е просто импулсивно решение. Виждаме сладък чифт обувки, носени

Понякога е просто импулсивно решение. Виждаме сладък чифт обувки, носени ...

Есен 2021 - какви дрехи са актуални?


Понякога е просто импулсивно решение. Виждаме сладък чифт обувки, носени от любимата ни знаменитост, и веднага започваме да търсим откъде можем да си купим подобни. Или пък разглеждаме социалните мрежи и случайно попадаме на красива рокля, която веднага можем да притежаваме само с един клик.
На всеки няколко месеца модата ни дава нова култура от тенденции, които сме принудени да следваме, за да не изглеждаме изостанали. Е, за есента на 2021 година експертите призовават да изпробвате нещо ново – да използвате старите си дрехи, но по малко по-различен начин. Така хем няма да давате излишни пари за ненужни тоалети, хем ще станете част от движението за устойчива мода.В новите, които са чудесни за вашия портфейл, открихме, че седем от днешните най-големи тенденции, появили се по ревютата тази година, са тоалети, в които много от нас вече са инвестирали. Тук са включени ризи, наситени цветове и комбиниращи се дрехи. Сега обаче идва въпросът как да накараме тези модели да изглеждат свежи през следващите месеци. Решението е въвеждането на малко хаос в начина, по който сте ги носили досега.Ето и няколко идеи за перфектния есенен тоалет:
РизиТъй като тази дреха по същество се счита за най-добрата за преходното и есенното време, най-вероятно имате няколко модела от нея. Няма значение дали е бяла, на райета или в пастелен нюанс, този сезон ризата ще бъде полезна за различни сценарии.Как да я носите през есента на 2021: Превърнете я в своя първокласна дреха. Когато не я носите самостоятелно, използвайте я като основа за вашия външен вид, слагайки я под елеци или сака. Ако изберете широк модел, може дори да придадете на тоалета си малко стил от 2000-та година, като добавите колан.
ПанталониПрекарали сме повече време, отколкото сме готови да признаем, носейки анцузи и спортни панталони. Краката ни, от друга страна, вече са готови да се разхождат в нещо по-елегантно и стегнато, така че е време да им дадем тази възможност. Широките панталони са един от любимите ни преходни модели, като се оказва, че са доста по-универсални отколкото си мислехме.
Още по темата ще откриете
Източник: Tialoto.bgПо публикацията работи:

Източник: dnes.bg