Понеже с цялото си уважение към младите и хората, които

...
Понеже с цялото си уважение към младите и хората, които
Коментари Харесай

Борисов: С цялото ми уважение към младите и тези, които не ни харесват - и ние не харесваме тях

Понеже с цялото си почитание към младите и хората, които сигурно не ни харесват, ние не харесваме тях, другояче щяхме да сме една партия. Едно време имаше Българска комунистическа партия и един Отечествен фронт. Толкоз. Сега доста партии, тъй като хората са по-умни, по-интелигентни, могат да намират това, което им е най-интересно, или което да ги съставлява. Затова са повече партиите. Едни харесват нас, други харесват други. И най-после демокрацията споделя по какъв начин се прави държавно управление. Това разяснява Бойко Борисов на вчерашното съвещание на Министерски съвет.

Припомняме, че през вчерашния ден министър председателят подлага на критика президентът Румен Радев, че не е под карантина, а той пък му отвърна с нападки за оставката на шефа на столичната РЗИ доктор Данчо Пенчев.

Той посочи, че всички негови министри си съблюдават карантината, тъй като не са " богопомазани като президента Радев ".

" Да му дават един ден карантина, като че ли е извънземен, по тази причина се разделихме с шефа на РЗИ. Очаквам, откакто Военновъздушни сили пламна, в този момент и сухопътните войски да бъдат приземени с тези нелепости, които вършат. Това е разликата сред Европа и България. Законът е единствено за тези, които не харесваш. Затова в Брюксел приказват за битка с корупцията по високите етажи. С тези, които се имат за недосегаеми, че могат да вършат всичко. На всеки човек нарушил карнатината му се прави досъдебно произвеждане ", сподели Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР