Понеже на днешния ден му отдадохме прекалено голяма значимост, аз

...
Понеже на днешния ден му отдадохме прекалено голяма значимост, аз
Коментари Харесай

Борисов пред 4000 души в Пловдив година след ареста: Простил съм на враговете си. Управление без ГЕРБ не може да има, няма да подпишем празен чек

„ Понеже на днешния ден му отдадохме прекомерно огромна значителност, аз съм дал прошка на враговете, горе има кой да дава оценка. Но няма да не помни както Вежди Рашидов зъзнеше, на тези младежи които заплашваха със затвор, че разкриха по какъв начин се краде по лев от джобовете на хората “, съобщи Борисов и предложения част от младежите на ГЕРБ да застанат до него.

„ Това е единствено една дребна част до 30 години. Представете си за какво Вежди Рашидов сподели, че и ги е боязън, тъй като виждат това откъм гърба и това начело. От кое да се пазят първо “, съобщи Борисов показвайки водачите на листите зад тила си и младежите пред него. Лидерът на ГЕРБ добави, че тази зала би трябвало да бъде по този начин и след 15 години.

„ Скъпи мои този неприятен сън рано или късно ще свърши, само че това което имаме да теглим занапред ни следва. Успаха две години българите, а в този момент като се разсънват виждат какво се е случило с цените “, съобщи водачът на ГЕРБ и запита кое наложи да се вдигне инфлацията у нас, и то преди войната. „ Това, че се договориха да скочат горивата, това повлече всичко. Защото, с цел да произведеш олиото, да произведеш живото, всичко прогресивно се усили. Кой го позволи това – тези хора. Но доста мощна медийна поддръжка това се замита, с цел да останат хората в незнание. Българина не обича да му бъркат в джоба и с помощта на нас се спасихме тока на хората “, сподели още Борисов и добави, че страната ни към момента е най-големия експортьор на ток, горива и оръжия в Европа.

„ За Пловдив доста неща сме създали, от ВиК, пречиствателни станции, спортни зали и какво ли още не. Остана ми Околовръстното и щеше да е готово, към този момент трябваше да го има. Така както направихме при Асеновград. Две години нищо. Днес разбрах, че от две партии някой нападнал Асен Василев в центъра. Първо си помислих, че е Делян Добрев и ми се изправи косата. Това е неприемливо и го съдя. Защото това е неприемливо в политиката, тъй като тя е битка на хрумвания. Но те с тази ненавист те това провокират. Ние би трябвало първи да подадем ръка на всички, виждам хората ни по какъв начин на драго сърце приказват за техния неуспех, само че България стана за смях пред света. Това е срам и единствено излизаме, кой е по-лош “, съобщи Борисов и цитира думите от през днешния ден на Иван Костов, че в случай че не доведат недостига до 3% повече няма да гласоподава за Демократична България.

„ Много са ми ползи по какъв начин ще работят седем партии дружно и за какво са толкоз, с цел да могат да изкарат колкото нас. Значи за две години Политическа партия не може да се оправи с ГЕРБ, Демократична България не може да се оправи с ГЕРБ. Гледам на плакатите с тях и Петя Ставрева с тях, а тя пет години беше евродепутат с помощта на ГЕРБ и тогава бяхме готини “, съобщи Борисов.

„ Ако продължим с тази ненавист и след 2-ри нищо положително не чака народа. За две години не съумяха да вкарат План за възобновяване и лъжат безобразно. Отваряйки справките се вижда истината, че е 12,4%, а Асен Василев твърди, че е 16 милиарда. Но като се вкара бюджета, то ще се види “, сподели Борисов и акцентира, че няма да поддържа нарастване на налозите или държавно управление на малцинство на ПП/ДБ с тяхната финансова политика. Лидерът на ГЕРБ съобщи, че не може бизнеса да заплати вересиите на Асен Василев.

„ Само преди дни беше изтеглен следващия заем, за 3 милиарда лв., само че това не е вест. Биха скрили и веригите, само че няма по какъв начин, тъй като хората го виждат. Но излиза Василев и споделя, че всичко е по-добре. Да, вие горе от ПП-та сте по-добре откогато дойдохте, само че не и хората “, съобщи още Борисов.

„ Управление без присъединяване на ГЕРБ не може да има. Който и какъвто напън да упражнява върху нас, ние празен чек не можем да подпишем “, съобщи още Борисов.

Преди него Вежди Рашидов приказва за ареста на Бойко Борисов, който беше разгласен за противозаконен от всички правосъдни инстанции. „ Г-н Борисов, не ги плашете доста, тъй като това, което те направиха, беше да ви унизят и да ви смачкат. Достойно ли е да вършат това? Тези хора направиха едно доста срамно нещо, само че се надявам, че след болката, която сте изживял, да сте по-корав. Има потребност – тъй като управлявате една партия, която не се нарои, няма мравки, има образовани младежи. Най-красивите и сплотени хора с в ГЕРБ. Аз може и да изляза в пенсия някой ден, само че постоянно ще бъда с вас “, обърна се към Борисов Вежди Рашидов.

Пръв към хората в залата се обърна Тома Биков. „ Здравейте, спечелили! Кирил Петков и Асен Василев към този момент са изгубили. Преди 1 година желаеха да ни унижат. Те ненавиждат нас. Това не е политическа битка. Ние не станахме като тях. Не възприехме омразата. За разлика от тях ние обичаме България. Кирил Петков и Бойко Рашков нарушиха консенсуса за политическо ненасилие, реализиран през 1990 година “, сподели той.

Евродепутатът Андрей Новаков подчертава, че е значимо във време на война на кого ще се опреш и кой ще ти каже: „ Спокойно, ще извадим каруцата от калта! “ „ Всички знаем кой е този човек “, акцентира евродепутатът и добави, че всякога, когато България е имала потребност от нещо огромно, е имала потребност от ГЕРБ.

Изказванията бяха последвани от излъчването на клип на ГЕРБ под мотото „ За постоянна България още веднъж “, в които се изяснява, че Кирил Петков и Асен Василев са харчили пари, които страната няма.

„ Видяхте от това видео, че страна лети към пропастта с гневна скорост. И провинен за това е „ Продължаваме промяната “. Трите пъти когато са се докосвали до бюджета, нещата ставаха все по-лоши и по-лоши “, съобщи Делян Добрев и добави, че инфлацията у нас си е чисто българска направия, дължаща се на ръководството на Кирил Петков и Асен Василев, тъй като е почнала надалеч преди началото на войната. Той описа по какъв начин преди към седмица бил за малко в болница и там един възрастен човек му споделил: „ Аз съм доста удовлетворен от Промяната, с помощта на тях станах по-силен. Преди, като отидех в магазина и купувах за 100 лева, едвам си носех покупките, а в този момент за 100 лева с лекост си нося чантата. “ Той се зарече, че ГЕРБ ще избави страната за следващ път.

„ Опонентите на ГЕРБ твърдяха, че се борят за върховенството на закона, само че самите те го нарушиха няколко пъти, в това число и с ареста на водача на ГЕРБ Бойко Борисов “, съобщи във видеопослание водачът на Европейската национална партия Манфред Вебер. Той пожела победа на ГЕРБ на идните избори.

„ Най-грозното, което се случи през последните 2 години, бяха систематичните старания да бъде заличена и унищожена една партия, което не се е случвало в никакъв случай в демократичната история на България. Това харвардско ли е? “, попита Томислав Дончев. Той акцентира, че в случай че смяната е за неприятно, това е декаданс и разпад. „ Народът постоянно е умен и е прав, само че го излъгаха, излъгаха го, както, когато ви продават гривна, която смъква кръвно и гони хлебарки и мишки “, сподели още Дончев и съпостави водачите на Политическа партия с Кашпировски. Имаме 2 пътя, или тази политическа машинация, или да оздравеем и да развием имунен отговор и да се надигнем. Ние знаем пътя напред, ние знаем посоката и кой ще води, тъй като сме го правили – повече от един път “, добави Томислав Дончев.

След неговите думи на сцената се качиха водачите на листите.

4000 души посрещнаха водача на ГЕРБ Бойко Борисов в зала „ Сила “ в Пловдив. В залата са всички водачи на листи, евродепутатите и еврокомисарят Мария Габриел. На събитието са хора от цялата страна. Сред присъстващите са и тогавашната дългогодишна шефка на Бюджетната комисия в Народното събрание Менда Стоянова и някогашната депутатка Дани Каназирева, които в този момент не са измежду кандидат-депутатите.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР