Понеже към малкото останали незастроени плажове има вълчи апетит, който

...
Понеже към малкото останали незастроени плажове има вълчи апетит, който
Коментари Харесай

Как да застроиш див плаж с идиоти

Понеже към дребното останали незастроени плажове има вълчи вкус, който не признава закони и спънки, да помогнем на амбициозните строители. Див плаж се застроява с идиоти доста по-лесно, в сравнение с с хотели и първите ще им оказват помощ в пътя към вторите. Хотелите са въпрос на мудна окупация - идиотите обаче могат да прогонят за нула време старите къмпингари, незаслужено радващи се на последните си свободни изгреви и залези.
Ето по какъв начин става:
1) Прати няколко идиота на дивия плаж. Натовари добре пристъпен джип с мощни колони. Сборувай общия коефициент за просветеност на компанията от идиоти и го превърни в децибели - все ще ги докарат до 100, това са въпреки всичко седем души. Разположи няколкото идиота на основно място на плажа и в сърцевината на спокойствието им заръчай да надуят децибелите. Иракли и Карадере би трябвало да усетят басовете на Слънчака и басовете на Слънчака да прогърмят в пясъците на Иракли и Карадере. Плати застраховката на идиотите, с цел да е несъмнено, че в случай че бъдат инцидентно бити и колоните им ненадейно се разпорят от зложелатели, въпреки всичко ще си на плюс. Но оправиш ли се с този риск, очаквай неочаквана интензивност по напускането на плажа - тези, които обичат дивия плаж, го обичат, тъй като там няма идиоти; само че няма по какъв начин да стачкуват против идиотите, тъй като законодателството - прекомерно спестовно по тези въпроси - не ги отбелязва като такива и не предлага отбрана от тях. 
2) Прати на дивия плаж инфлуънсъри. Нека се тагнат от мястото по няколко пъти, с цел да вземат няколкото стотин лв.. Могат да прибавят къс безумен текст, изпълнен с емотиконки, с които по едно и също време да се прикрие личната неначетеност и по едно и също време да се откри директен път към общо взето сходната неначетеност на идващите ги публики. Въобще естествената, одобрена инфлуенс процедура. Оттам насетне пътят към наводняването на мястото от хората от точка първа е въпрос на време.  
3) Прати един-единствен супер прочут човек
Няма да споделяме кой, само че неотдавна един супер прочут човек се снима от един див плаж. Супер известният човек беше прочут с това, че всяко лято върви на Слънчев бряг, цени Слънчев бряг, има апартамент на Слънчев бряг. Но откогато супер известният човек се снима на дивия плаж ненадейно на дивия плаж започнаха да се появяват капанчета за цаца и бира, започнаха да се честват голям брой рождени дни от компании вид точка първа, и под въздействието му започнаха да отиват доста разнообразни типажи от точка втора. Ето по какъв начин дивият плаж може да бъде застроен с идиоти и това ще бъде повече от задоволително - жадуваният хотел-подпорна стена ще получи нужната обществена среда, с цел да просъществува за дълго. 
 
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР