“Понеделникът на Металика - инициатива на едноименната рок банда, която

...
“Понеделникът на Металика - инициатива на едноименната рок банда, която
Коментари Харесай

”Металика” с онлайн концерти всеки понеделник!

“Понеделникът на Металика ” - самодейност на едноименната рок тайфа, която цели да разведри обтегнатата поради COVID-19 конюнктура и да призове хората да останат в домовете си.
Идеята е доста елементарна - групата излъчва онлайн свои остарели концерти с положително качество. Новината за това се появи тъкмо преди седмица в профилите на бандата в обществените мрежи. Днес събитието ще се повтори, а концертът ще бъде друг.

В първото издание на “Понеделника на Металика” групата излъчи собствен концерт от 8 юни 2019 година, когато бандата свири в Ирландия.



Това не са единствените реализатори, решили да доближат до почитателите си онлайн. Редица реализатори ежеседмично се появяват онлайн в обществените мрежи и извършват известни и обичани свои песни в къси онлайн концерти. Идеята е да стимулират своите фенове да останат по домовете си.

Концертите на " Металика " се излъчват всеки понеделник в 20 ч. северноамериканско източно време. Ако сте фенове на бандата, може да гледате идващият концерт на “Металика” в канала им в YouTube.

Останете си у дома.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР