Понеделник, 26 юли – Кои са галениците на съдбатаТози понеделник,

...
Понеделник, 26 юли – Кои са галениците на съдбатаТози понеделник,
Коментари Харесай

Понеделник, 26 юли – Кои са галениците на съдбата

Понеделник, 26 юли – Кои са галениците на ориста

Този понеделник, 26 юли 2021 година, стартира 30-ата седмица. Ето кои ще са галениците на ориста, към които избрани планети ще са изключително благосклонни.

Меркурий , планетата, свързвана с въздействието върху професионалното развиване, връзките, концепциите и парите, ще се отрази извънредно удобно на родените на следните дати: 15 март - 1 април; 16 май - 1 юни; 18 юли - 3 август; 18 септември - 4 октомври; 18 ноември - 2 декември и 16 януари - 30 януари.

Венера , планетата, свързвана с въздействието върху любовта, удоволствията и хармонията, ще се отрази изключително мощно в позитивен аспект на родените на следните дани: 25 април - 4 май; 26 юни - 6 юли; 28 август - 6 септември; 27 октомври - 4 ноември; 26 декември - 4 януари и 23 февруари - 4 март.

Марс , планетата, свързвана с силата и действието, ще се отрази по изключително удобен метод на родените на: 17 април - 21 април; 17 юни - 24 юни; 20 август - 26 август; 20 октомври - 25 октомври; 19 декември - 24 декември; 16 февруари - 21 февруари.

Юпитер , който се свързва с чувството за благополучие, без значение в коя професионално сфера се развивате, ще се отрази извънредно добре на родените на: 19 април - 21 април; 20 юни - 22 юни; 22 август - 24 август; 22 октомври - 24 октомври; 21 декември - 23 декември; 18 февруари - 20 февруари.

Уран , планетата, свързвана с позитивните изненади и гениалните хрумвания, ще повлияе удобно родените на: 5 май - 7 май; 6 юли - 8 юли; 7 септември - 9 септември; 6 ноември - 8 ноември; 4 януари - 6 януари; 4 март - 6 март.

Нептун , планетата, свързвана с вдъхновението и творчеството, ще повлияе удобно родените на 13 май - 15 май; 13 юли - 15 юли; 15 септември - 17 септември; 15 ноември - 17 ноември; 13 януари - 15 януари; 12 март - 14 март.

А ето какво да вземат участие представителите на обособените зодии.

За Овните през днешния ден е идеалният ден да си изплатят остарели заеми. Добро време е и да дадат пари назаем на собствен другар или бизнес сътрудник. Няма да са изключително консервативни по повод решенията, които ще взимат за вложенията си, само че няма и да бъдат прекомерно разточителни.

Телците ще могат да се похвалят със мощен бизнес усет. Никой няма да успее да ги подведе, тъй като мисълта им ще е остра като бръснач. Но все пак е добре, когато някой им разгласи, че им предлага най-изгодната оферта, деликатно да ревизират изискванията.

Близнаците ще преливат от нови хрумвания, само че използването им на процедура няма да бъде толкоз елементарно. Засега те няма да мислят за това, а ще се любуват на насладите в живота – ще поемат на странствуване към екзотични страни или ще посетят безценен спа център.

Раците е допустимо да би трябвало да решат комплициран финансов проблем, само че в случай че разчитат на близки сътрудници или на членове на фамилията за съвет, сигурно ще се оправят ослепително.

Лъвовете ще осъзнаят, че могат да завоюват доста повече пари в партньорския си бизнес. Само ще би трябвало да трансформират отношението си към сътрудниците и сътрудниците си.

Представителите на зодия Дева е добре да помсилят за зависимостите с – влагат в тях обилни суми, които, в случай че си ги спестят в близката година, могат да създадат извънредно добра инвестиция, от която да се устоят години наред. Важно е през днешния ден да вземат съдбовното решение.

За Везните през днешния ден е идеално време да реинвестират, да разпродават парцели, да печелят от продажбата на акции. Ако имат потребност от уроци по финансово ръководство, дано не се двоумят да се извърнат за съвет.

За Скорпионите през днешния ден е удобен ден за спестявания. Ще би трябвало интензивно да работят за увеличение на активите си, само че това ще ги извърши с наслада – несравнимо по-голяма от случаите, когато печелят лесни пари.

Стрелците е добре да се провиснал – изключително в случай че пътуват по работа. Ще им върви, не би трябвало никога да се тормозят, тъй като шансът ще е с тях и ще бъдат забележително продуктивни.

Козирозите е добре тъкмо през днешния ден да са по-спестовни. На финансовия фронт няма да им върви изключително, само че въпреки всичко, в случай че взимат стратегически решения, звездите могат и да се отнесат благосклонно към тях.

За Водолеите финансовото обмисляне ще е от решаващо значение за бъдещата им непоклатимост. Нека не се тормозят да търсят експертни препоръки къде да вършат вложенията и вложенията си.

За Рибите е значимо да знаят, че през днешния ден планетите няма да им въздействат изключително добре на финансовия фронт. Но дано не униват и не изпадат в меланхолия, защото напълно скоро ги чакат доста по-благоприятни интервали, в които ще печелят по доста и ще работят със размах.

 

 

 

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР