Понеделник, 18 октомври - Успехи  в комуникационния бизнесЮпитер и Меркурий ...

Понеделник, 18 октомври - Успехи  в комуникационния бизнесЮпитер и Меркурий

Понеделник, 18 октомври - Успехи в комуникационния бизнес

Понеделник, 18 октомври-Успехи  в комуникационния бизнес

Юпитер и Меркурий са с извънредно мощно въздействие. Ще се следят удобни благоприятни условия за разширение на бизнеса ви изключително в случай че действате рационално и не се ангажирате с прекомерни обещания. Меркурий дава обещание доста положителни изисквания за развиване на комуникационния бизнес и неговия триумф.

А ето какво да чакат пълномощниците на обособените зодии:

Овните през днешния ден могат да водят сполучливи бизнес договаряния и да подписват контракти. Техните сътрудници може да работят по-прочувствено. Тези от тях, чийто бизнес е обвързван с експедитивност, ще имат триумфи.

Телците през днешния ден ще могат да се поздравят с триумфи в действия, обвързвани с развлечения от сферата на спорта, изкуството, пътуванията. Онези от тях, които ще посещават учебни институции, могат да се сблъскат с недоумение и да бъдат провокирани да влязат в спорове.

За Близнаците е от значение да са деликатни, в случай че работят с пари, които не са техни. Възможно е да имат несъгласия с сътрудници поради парични казуси. Успех ще имат тези от тях, чиято работа е обвързвана с чести смени, диалози и преписка.

Раците може да имат пререкания с бизнес сътрудниците си. За тях денят е подобаващ за обработка на документи, а също и за смени в пространството, в което работят или живеят. Добър ден за инициативи, обвързвани с недвижими парцели.

Лъвовете през днешния ден може да си вършат сполучлива реклама, да купя автомобил или бяла техника. Но е хубаво деликатно да оглеждат и сортират новите си придобивки, с цел да не ги измамят или те сами да се заблудят в упованията си. Отношенията им със съседи и сътрудници ще бъдат извънредно положителни.

За Девите през днешния ден се открива опция да получат пари, които са чакали от много време. Тези от тях, които се занимават със спорт, изкуство или рискови действия, ще могат да се похвалят с триумфи. На тях ще им върви във финансовите спекулации, изключително на интернационалните тържища.

Везните да внимават да не си внушат някаква небивалица и да не се потопят в собствен личен свят, бягайки от изправяне лице в лице с действителността. Тя не е по никакъв начин страшна – в противен случай, в живота им ще има обич и оптимизъм. Следобеда ги чакат повече прочувствени прекарвания.

За Скорпионите денят е преуспяващ – ще създадат страховит финансов удар. И плановете, по които стартират да работят, ще им донесат невероятни печалби.

За Стрелците във финансов проект новините не са изключително положителни – ще се сблъскат със съществени казуси и ще си дадат сметка, че в случай че са нямали поддръжката на други хора, са щели да бъдат изцяло разорени.

Козирозите ще желаят да впечатляват-ще харчат парите си за скъпи неща като маркови облекла, обувки, аксесоари. Но тази шопинг терапия няма да им помогне доста да си покачат самочувствието. По-добре е да създадат вложения в учебен или възпитан план.

Водолеите ще получат утвърждение за огромни банкови заеми, само че поради съществени идни смени в професионален проект, е добре първо деликатно да преценяват потребностите си и в следствие да се възползват от сумата.

Рибите ще имат потребност от експертни препоръки, с цел да престанат да се тревожат за финансовите си каузи. Ако не могат да си го разрешат, е добре да отделят повече време за лично изследване.

Източник: banker.bg