Понаучихме се вече, че е задължително целогодишно да използваме козметични

...
Понаучихме се вече, че е задължително целогодишно да използваме козметични
Коментари Харесай

Синята светлина – защо трябва да защитаваме кожата си и от нея

Понаучихме се към този момент, че е наложително целогодишно да използваме козметични артикули с SPF фактор, даже и в най-студените дни от зимата. Защото отбраната от слънцето от дълго време не свързваме единствено с лятото и плажовете, които всяка година толкоз нетърпеливо чакаме. Все отново 80% от излагането на слънчеви лъчи се случва в всекидневието ни, до момента в който препускаме по задания, до момента в който се разхождаме с обичаните си хора, до момента в който изкачваме следващия връх (и безусловно, и преносно), а най-изложената област е лицето ни. Много пъти сме говорили, че тъкмо това излагане на слънце и неналичието на добра отбрана водят до по-бързо стареене на кожата. Но няма да се уморим да го повтаряме, да си го подсещаме, с цел да не забравяме заран да включваме слънцезащитата в бюти ритуала си.
Оказва се, че всекидневно се сблъскваме с още един незабележим зложелател и това е синята светлина. Знаете ли, че тя усилва нездравословните резултати от UVA лъчите и може да аргументи хиперпигментация и прибързано стареене. При прекалено излагане се нарушават клетъчните функционалности, което затруднява детоксикирането и регенерирането на клетките. „ Големи количества синьо-виолетови забележими лъчи участват в дневната светлина, изключително в случай че небето е ясно, и те проникват още по-дълбоко в пластовете на кожата от UV лъчите. Тези лъчи, заредени с сила, предизвикват оксидативен стрес и самите те трансформират клетките – даже през първия част на „ излагането “, споделя Даниел Рьодул, теоретичен шеф в Eau Thermale Avène . Но изложени на синя светлина сме изложени непрекъснато и от екраните на телефоните, таблетите и компютрите.

Така че би трябвало да се замислим какъв брой време прекарваме пред тях, в случай че се стремим да нямаме мощно изразени бръчки.
 Глоби грозят bTV поради 19 май 2022 | Като „ интелектуален холокост “ беше окачествено предаването „ Ергенът “ от новия ръководител на Съвет за електронни медии Соня...
Добрата вест е, че с изключение на персоналния режим, който би трябвало да си наложим, към този момент има нов ултра широкоспектърен филтър за отбрана от UVB-UBA + Синя светлина. Това е последната иновация, с която Eau Thermale Avène не престават да обезпечават все по-добра и все по-качествена и пълноценна отбрана за кожата ни. Резултатът от нея е TriAsorb , който през 2021 година от Pierre Fabre прибавят в слънцезащитния артикул Intense Protect SPF 50+ и който предлага допустимо най-широкоспектърната отбрана от UV лъчи и в допълнение към тях и от високоенергийна синя светлина. Освен това остава на повърхността на кожата, без значение дали е здрава или „ променена “, а сигурността му е потвърдена в 30 изследвания за токсикологичност.

Затова сме нетърпеливи да ви покажем новата серия от слънцезащитни артикули за лице на Eau Thermale Avène съдържащи слънцезащитен филтър TriAsorb , която включва шест продукта, всеки от които има своя характерна формула по отношение на това дали кожата е суха или доста суха, естествена към комбинирана или мазна, склонна към недостатъци. И всеки от тях дава извънредно високо равнище на фотозащита, с цел да се усещаме предпазени през целия ден, без значение накъде ще ни води той. Разбира се, продуктите са обогатени с Термална вода Avène, нанасят се елементарно и бързо се всмукват, с цел да можем незабавно по-късно да нанесем ежедневния си грим.



Ако нямате проблематична кожа, незабавно ви предлагаме слънцезащитен флуид SPF 50+ от серията, който е с невероятна и лека текстура, която основава чувството за нежна кожа, която в това време е и предпазена. За сухата и доста сухата кожа обаче е по-подходящ който е обогатен с хидратиращ глицерин и омекотяваща оризова пудра.

Той обезпечава комфорт през целия ден, а текстурата му дава кадифен свършек на лицето.

Мазната кожа ще се усеща прелестно с крема Cleanance слънцезащита, който също е с доста лека текстура, само че в това време има матиращ резултат и се бори с несъвършенствата, защото слънцето може да провокира поява на белези от акне, с изключение на всичко друго. Всеки един от тези артикули и се предлага и в тониран вид, което е ужасно, тъй като от време на време той може изцяло да замести декор дьо тена в всекидневието ни. Особено тези от нас, които обичаме да слагаме доста малко грим. Особено в този момент през лятото, когато желаеме да усещаме кожата си „ гола “, да носим обичаните си ефирни рокли и да оставяме нехайно стъпките си в пясъка. Защото за „ грижите “ ни постоянно се грижат от Eau Thermale Avène !



А поддръжката на Eau Thermale Avène

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР