Помощник-треньорът на волейболния Левски Радослав Бакърджиев беше изключително доволен от

...
Помощник-треньорът на волейболния Левски Радослав Бакърджиев беше изключително доволен от
Коментари Харесай

Радослав Бакърджиев: Очаквах ЦСКА да се хвърли, но успяхме ние

Помощник-треньорът на волейболния Левски Радослав Бакърджиев беше извънредно удовлетворен от триумфа над ЦСКА с 3:1 във втория мач от полуфиналния плейоф в женското състезание. И по този начин " сините " откриха място на финала.

" Това, което ни оказа помощ да спечелим мача, беше че успяхме да играем, без да бъркаме в края на геймовете. На моменти не играхме мощно в нахлуване, само че в заключителните моменти на частите успяхме да създадем последните точки. Успявахме освен в нахлуване, само че и на обсада и сервис. Важното е, че нямаше спад в последните точки ".

" Очаквахме ЦСКА да се хвърлят крепко в този мач, демонстрираха го. Радвам се, че успяхме да се оправим. Все отново това не е първият мач за нас от такова равнище, играли сме доста такива борби ", съобщи Бакърджиев и разкри по какъв начин чака да се показа отборът му във финалната серия, в която би трябвало да срещне шампионките от Марица.

" Влизаме във финалната серия с концепцията за победа. Искаме да създадем два или три положителни мача. В тях ще дадем всичко от себе си, пък тогава ще забележим какво ще стане и какъв ще е крайният резултат ", приключи Бакърджиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР