Помощник-треньорът на Лудогорец – Станислав Генчев, призна, че равенството с

...
Помощник-треньорът на Лудогорец – Станислав Генчев, призна, че равенството с
Коментари Харесай

Станислав Генчев: До последно не се знаеше как ще свърши мачът

Помощник-треньорът на Лудогорец – Станислав Генчев, призна, че равенството с Мидтиланд е сторено със съществени старания. Генчев регистрира, че „ орлите” са позволили неточности при започване на двете полувремена, давайки самодейността на датчаните, макар че анализите са били направени преди дуела сред двата отбора.

„ Изключително сложен мач против мощен противник. До последно не се знаеше по какъв начин ще свърши мачът. Дадохме самодейността и не осъществихме контрола, който искахме, само че хубавото е, че спечелихме една точка”.

„ Ако погледнем тяхната статистика, те вкарват доста постоянно в първите минути на двете полувремена. Беше значимо да не допуснем гол първоначално, само че се случи. Това обърка проектите ни, само че изравнихме. В рамките на няколко минути през второто полувреме трябваше да сменим двамата си най-хубави футболисти, което повлия. Не съм се чул с Дамбраускас, само че в този момент ще го сторя. Конфликт сред мен и треньорът им е нямало. Реагира остро той към съдията, само че спор не е имало”, сподели Генчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР